Hacking and more...
HaCkinG CulT
Lista Forumurilor Pe Tematici
Hacking and more... | Reguli | Inregistrare | Login

POZE HACKING AND MORE...

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
crazy_hell_angel
Femeie
25 ani
Gorj
cauta Barbat
25 - 53 ani
Hacking and more... / n00bs / Nelamurire cu Telnet! Moderat de Shocker
Autor
Mesaj Pagini: 1
AntiTrusT
Senior

Din: C:\WINDOWS\system32\
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 108
Sal all. Am si eu niste nelamuriri despre modul de functionare a Telnet-ului. Am vazut k sunt pe forum cateva tutoriale destul de bune, dar nu m-am prins cum opereaza in prinipiu si de asta nu inteleg nimic din alea.Adik ca sa ma pot conecta la unu in calc, trebuie sa ii dau un exploit care sa deschida portul 23 ( ma pot conecta si pe alt port deschis pe care il stiu...ce metode de a deschide un port imi recomandati? ), apoi imi trebuie vreun account pe vreun site tip host sau ceva de genul asta? k am incercat sa dau pur si simplu connect pe ip si port si nu merge.Va rog mult sa ajutati cu aceasta problema. Ms mult.

_______________________________________
ERROR: Signature format unknown! Signature cannot be revealed! If the problem persists blow up your computer and try again!

pus acum 17 ani
   
rimagheo
Elite Member

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 950
poate te va ajuta tutorialul de aici:

_______________________________________
Cum sa pui intrebari pe forum - multi au nevoie de acest ghid

pus acum 17 ani
   
OSHO
Elite Member

Din: Cluj
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2069
Telnet e serviciu si utilitar in acelasi timp. Ca si serviciu ruleaza pe portul 23. Serverul telnet asteapta conexiuni si daca e totul ok te conecteaza la un shell.
E si utilitar pentru ca nu e un protocol standard telnetul asta. Clientul se conecteaza pur si simplu la server sic omunica trimitand text plan la fel cum o fac multe alte protocoale. E printre cele mai simple moduri de comunicare. Telnet (ca si client) il poti folosi si ca sa te conectezi pe alte porturi, alte servicii, ca sa le studiezi si sa iei informatii. De exemplu, incearca sa te conectezi pe portul de smtp al unui server ( ex. telnet mail.home.ro 25 ). Gasesti tutoriale cu gramada.
Pana te obisnuiesti, iti recomand un cont pe arbornet.org ca sa faci cateva teste sau daca iti poti instala acasa un Linux pe care sa instalezi mai multe servicii e si mai bine.


_______________________________________

IPFind: IP Finder and browser revealer
SkullBox: IT pentru incepatori
_______________________________________

pus acum 17 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la