Hacking and more...
HaCkinG CulT
Lista Forumurilor Pe Tematici
Hacking and more... | Reguli | Inregistrare | Login

POZE HACKING AND MORE...

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
ElizaElizaiubi din Satu Mare
Femeie
23 ani
Satu Mare
cauta Barbat
23 - 53 ani
Hacking and more... / n00bs / Free Tutorials!!! Moderat de Shocker
Autor
Mesaj Pagini: 1
RockWilder
Elite Member

Din: Real World!
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 894

username:mtexit
pass: tutorials

Enjoy 

Modificat de RockWilder (acum 17 ani)


_______________________________________
Only those who attempt the absurd will achieve the impossible. (M C Escher)

pus acum 17 ani
   
hackedss
Elite Member

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 858
re man interesant da as vrea sa imi explici cum fac si eu un ftp asa cum ai facut u zi si mie si zimi unde pls ms

_______________________________________



pus acum 17 ani
   
RockWilder
Elite Member

Din: Real World!
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 894
Nu e facut de mine, am aflat si eu de el de la un prieten!

_______________________________________
Only those who attempt the absurd will achieve the impossible. (M C Escher)

pus acum 17 ani
   
hackedss
Elite Member

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 858
ok .. da stie cineva cum pot face si eu asa ceva ?

_______________________________________



pus acum 17 ani
   
Dynamyc
Elite Member

Din: de peste tot
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 836
....este cazul sa trecem la treaba si sa instalam serverul de FTP, pentru a putea imparti in voie fisierele dorite. Ca program am optat pentru BulletProof FTP Server v2.15, care ofera si o versiune de proba pentru 30 de zile. Urmatoarele randuri vor avea in vedere cateva setari uzuale, pe care este bine sa le faceti pentru a nu avea probleme.

Instalare si configurare Bullet Proof Ftp
Puteti descarca versiunea de evaluare de la adresa: Tot de aici puteti descarca si manualul aplicatiei disponibil in 4 limbi. Nu si in romana.

Dupa pornirea aplicatiei accesati meniul: Setup/User Accounts.

Dati click dreapta, sau apasasi tasta Insert pentru a crea un cont nou. Veti introduce un nou nume de utilizator, iar odata cu el va fi generata, in mod aleator, o parola. in cazul in care nu te multumeste o poti schimba cu cea pe care o doresti.

Urmatorul pas este acela de a da drepturi utilizatorului nou creat asupra directoarelor alese de tine. Pentru aceasta trebuie sa dai un click dreapta in fereastra din centru si sa accesezi meniul Add, urmand a selecta directoarele asupra carora doresti sa dai drepturi de acces. Ideea este ca in functie de ceea ce doresti sa faci public, sa limitezi drepturile pe care utilizatorii le au asupra directoarelor. Aceast lucru poate fi realizat din fereastra de setare a conturilor de utilizator.

De asemenea o setare interesanta este aceea aflata sub meniul Miscellaneous, unde ar fi bine sa bifati optiunea Show Relative Path. Aceasta va avea ca efect afisarea unei cai de genul: /NumeDirector, mai degraba decat C:WindowsDesktop.... Tot din meniul Miscellaneous, exista posibiltatea de a selecta timpul de Time Out - adica perioada de inactivitate pe server dupa care utilizatorul va fi deconectat in mod automat. De asemenea poti restrictiona accesarea serverului de catre mai multi utilizatori de pe aceeasi adresa de IP.

Este intersant faptul ca poti stabili o anumita ratie pe care trebuie sa o respecte utilizatorii in cazul in care doresc sa descarce ceva de pe serverul vostru de http://FTP. Astfel ii poti obliga sa incarce la randul lor un fisier in cazul in care doresc sa descarce altul de pe serverul tau. Sau sa stabilesti o dimensiune maxima pe hard-disk de care se poate folosi un utilizator. Iar daca vei considera ca latimea de banda va avea de suferit poti stabili si o viteza maxima cu care se poate lua de pe serverul de [url]http://FTP.

Providerii[/url] de servicii Internet realizeaza o scanare periodica a porturilor cele mai uzuale pentru a le observa pe acelea care inregistreaza un trafic neobisnuit de mare. De aceea nu este indicat sa lasi serverul FTP sa ruleze pe portul implicit (21). Stabilirea unui port care sa corespunda unui serviciu peer 2 peer de genul Morpheus, care de regula ruleaza pe portul 1214, sau a unui port peste 10000, ar trebui sa te fereasca de eventualele neplaceri. Oricum, trebuie sa fii constienta ca acest lucru poate avea repercusiuni asupra ta, deoarece exista posibilitatea ca prin rularea unui server sa incalci contractul pe care l-ai incheiat cu providerul de Internet.

Atentie insa. Folosirea unui port identic cu cel folosit de alta aplicatie poate duce la conflicte in cazul in care vei dori sa rulezi ambele aplicatii pe acelasi port.

Pentru situatia in care doresti sa folositi un port identic cu cel al unei aplicatii peer 2 peer, dar nu stii care este acesta, exista o metoda foarte simpla pentru a-l afla. Porneste aplicatia al carei port doresti sa-l afli. Din Start Menu/Run tasteaza Command (pentru Windows 9x), sau Cmd (pentru Windows 2000, XP) si da comanda Netstat. Va fi afisata o lista cu conexiunile care s-au stabilit cu exteriorul. Aceasta afisare este de tipul: Proto (Tipul protocolului), Local Address, Foreign Address si State. Foreign address contine informatia de care ai nevoie, dupa cele 2 puncte aflandu-se numarul protocolului folosit.

Setari uzuale
In continuare ne vom opri asupra altor setari de care trebuie sa ai grija atunci cand te hotarasti sa pui serverul de FTP online.

Din meniu Setup - Main - General, poti stabili un numar maxim de utilizatori care se pot conecta la serverul tau http://FTP. in functie de performantele calculatorului tau poti stabili un numar mai mare sau mai mic de utilizatori care se pot conecta simultan. In aceeasi fereastra vei gasi si meniul Options, in care este indicat sa bifezi "Refuse multiple conections from the same IP", precum si "Block banned IP (instead of notifying client)". Ultima optiune este foarte importanta deoarece lipsa ei poate duce la blocarea sistemului in cazul in care cineva incearca sa acceseze de un numar mare de ori serverul FTP intr-un interval scurt de timp.

Este foarte important sa activezi si optiunea "Anti-Hammering" din meniul Advanced, stabilind perioada pentru care adresa de IP a utilizatorului va fi blocata in cazul in care va incerca sa se conecteze, intr-un interval de timp, de un numar mai mare de ori decat cel stabilit de tine.

creditS:adk

sper sa inetelegi ...

Modificat de Dynamyc (acum 17 ani)


_______________________________________




pus acum 17 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la