Hacking and more...
HaCkinG CulT
Lista Forumurilor Pe Tematici
Hacking and more... | Reguli | Inregistrare | Login

POZE HACKING AND MORE...

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
OnutzaGirl
Femeie
24 ani
Galati
cauta Barbat
24 - 51 ani
Hacking and more... / Exploituri si POCs / Help va rog! Moderat de Shocker
Autor
Mesaj Pagini: 1
Alienkenny
Membru nou

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 11
Eu sunt un noob (ucenic as vrea sa spun), si vreau sa invat si eu cate ceva. pentru prima intrebare stiu sigur ca nu am postat unde trebuie.
1 Ce limbaje de programare trebuie sa invat pentru a deveni un hacker adevarat (si nu ma refer doar la 1 singur adica ala de inceput ma refer la ce limbaje mi-ati recomanda sa invat in total)
2 Ce este un exploit, pentru ce se foloseste si cum se foloseste

-~<::Multumesc pentru rabdare::>~-


_______________________________________
Este un vis sa hack-uesti dar este un cosmar sa fi hack-uit

pus acum 17 ani
   
$-Geo-$
Master of 127.0.0.1

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 133
poi pt prima intrebare:poi incepi cu html(la siteuri) si dupaia javascript(pt xss) ,php(pt shelluri) si mysql,sq(pt sql injection
                               iar programare ar trebuii sa incepi cu un limbaj usor cum ar fi pascal(dar in primul rand algoritmi) ,visual basic si dupaia sa cotinui cu c/c++
La a2a intrebare daca cautati (adik dadaeai un search gaseai raspunsul ,a scris escalation o introducere in exploituri)gaseai dar ai sati explic.Un exploit este un cos scris in general in perl dar poate fi scris si cu ajutorul lui pyton,php,c++ care exploateaza(de la asta vine nume) o vulneraqbilitate adik face ceva ilegal la un bug(de exemplu un exploit scris de recunoscutul hacker"nebunu" in c/c++ care exploateaza bugurile din apache,nu mai stiu versiunea)


pus acum 17 ani
   
OSHO
Elite Member

Din: Cluj
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2069
Alienkenny, daca vrei sa devii hacker gandeste in felul urmator: daca ai nevoie de o recomandare, apeleaza cu incredere in grupurile de pe net (cum e asta). Daca nu intelegi ceva, indiferent despre ce e vorba, cauta pe google definitia si apoi incearca sa intelegi.

Acum tu ai cerut o recomandare si o definitie. Iti recomand sa inveti orice limbaj iti place. In timp iti dai singur seama pe ce limbaj ramai in functie de partea din hacking care te intereseaza. Oricum, poti fi convins ca odata ce te pui serios pe treaba in vreo 2 ani o sa ajungi sa cunosti cel putin 3 limbaje. Deci... incepe cu ce iti place ca sigur ajungi sa mai inveti si alte limbaje in timp. Eu iti recomand C, C++ si C# ca limbaje de programare si PHP si Python ca limbaje de scripting.

A doua intrebare e de fapt explicarea unui termen. Cauta pe google. Poti incepe cu operatorul define: care sigur te lamureste. Gasesti aici un manual de utilizare google daca nu te descurci.


_______________________________________

IPFind: IP Finder and browser revealer
SkullBox: IT pentru incepatori
_______________________________________

pus acum 17 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la