Hacking and more...
HaCkinG CulT
Lista Forumurilor Pe Tematici
Hacking and more... | Reguli | Inregistrare | Login

POZE HACKING AND MORE...

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
marymari Profile
Femeie
24 ani
Bacau
cauta Barbat
24 - 53 ani
Hacking and more... / Hacking-ul nostru cel de toate zilele / macuri din lan... putin ajutor Moderat de Shocker
Autor
Mesaj Pagini: 1
QzE
Membru nou

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2
Sunt intr-o retea de cateva sute de utilizatori. Netu vine printrun server DHCP cu autentificare pe mac. Am reusit sa iau macurile cu ajutoru lu Cain doar la astia din clasa mea de ipuri, deci sunt mai multe clase de ipuri. Toti userii pot comunica intre ei, avem un server de odc, si merg jocurile pe retea intre toate ipurile (mai putin cs).

As vrea sa stiu cum pot sa aflu macurile si celorlalti din retea...pt banda la net, desigur. Am doar ipurile lor. Sunt mai multe tipuri de abonamente la ispu asta. Ar merge ce vreau eu? Isp-u poate afla daca mi-am schimbat macu daca reteaua e cu switchuri?   Pot avea cumva acces la baza de date, pentru a vedea listele cu utilizatori si tipu de ab?
sau alta metoda pt a avea banda la net mai mare? Scz daca nu am folosit termenii corepsunzatori, nu am f multe cunostinte in domeniu asta.


pus acum 17 ani
   
Xtr3M.
elite user

Din: fata monitorului
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1015
1. nu ai cum sa furi banda cuiva, decat daca un calculator are alocata mai multa banda, prin urmare sa intrii pe ip-ul acela!
2. nu poti scana macurile de pe alte clase.
3. daca aveti administrator destept, are un script, care trimite un ping la fiecare 15 minute, catre fiecare utilizator al retelei, si daca la primul ping el a inregistrat un mac, iar al 2-lea altul, iti blocheaza automat accesul la internet.
4. sa ai acces la server: NU poti! decat daca stii parola pusa pe linux, si sa incerci sa intrii cu puty, pentru asta trebuie sa stii linux!


NU UITA!!  : toate actele de mai sus, sunt pedepsite de lege !


_______________________________________
e-mail: xtr3m[at]pscomp[DOT]com

pus acum 17 ani
   
QzE
Membru nou

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2
mai deci noua administratoru ne autentifica doar cu macul... adica daca schimb macul se schimba automat si ipu. Nu ne da nici un ip pe care sal bagam sau vreun dns... totul e setat pe auto la conexiune.
Am firewall si ma anunta daca respectivu a intrat pe conexiunea lui, nar fi o problema.

Alte idei?


pus acum 17 ani
   
wete
Membru nou

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1
... da scan cu IPSCAN il lashi sa termine, apoi la RUN> cmd > arp -a si iti arata toate mac-urile (chiar ci firrewal-uri care imi mod normal nu le detecteaza IPSCAN-u)   apoi dai clik dreapta select all ( de vreo 2-3 ori sa fi sigur ) .

pus acum 17 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la