Hacking and more...
HaCkinG CulT
Lista Forumurilor Pe Tematici
Hacking and more... | Reguli | Inregistrare | Login

POZE HACKING AND MORE...

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
draghici_elena2000 pe Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Dambovita
cauta Barbat
24 - 62 ani
Hacking and more... / La Cafenea / Explozibil Moderat de Shocker, hfhun
Autor
Mesaj Pagini: 1
Y2K`
Elite Member

Din: 666
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 970
Eu is cam pasionat de explozibil

si mar interesa nishte formule daca shtie cienva sa posteze aicea



=======================================================
Aicea is cateva din retzetele mele :P

            Acid Picric


    Acidul Picric , cunoscut si sub denumirea de Tri-Nitro-Fenol sau T.N.F. , este un explozibil militar , folosit pentru a declansa explozibili mai putin sensibili cum ar fi TNT . Este un explozibil destul de usor de realizat , daca puteti face rost de materiale .
Procedura de preparare este descrisa in multe manuale de liceu si laboratoare de chimie . 
Materiale:
1)  fenol - 9,5 g 
2) acid sulfuric concentrat 
3) 12,5 ml  acid nitric concentrat
4) 38 ml  apa distilata
Echipamente: 
1) flacon de 500 ml
2) sursa de caldura ajustabila 
3) o mensura de 1000 ml sau alt recipient bun pentru fiert 
4) o palnie si hartie de filtru 
5) o bagheta de sticla 
ETAPE DE LUCRU: Puneti 9,5 g de fenol in flaconul de 500 ml si adaugati cu grija 12,5 ml acid sulfuric concentrat si amestecati mixtura  Puneti 400 ml apa de robinet in recipientul de 1000 ml si incalziti pana apa fierbe incet  Dupa ce ati incalzit flaconul de 500 ml in apa calda de robinet , puneti-l in apa fierbinte din recipientul de 1000 ml si continuati sa amestecati mixtura de fenol si acid sulfuric pentru cam 30 de minute . Dupa 30 de minute , scoateti flaconul si lasati-o sa se raceasca cam 5 minute  Aruncati apa fiarta folosita mai sus , si dupa racirea recipientului puneti in el cuburi de gheata si apa de canal , astfel incat temperatura sa fie 0º C constant . Bagati flaconul in baia de gheata . Adaugati acidul nitric in cantitati mici , amestecand constant . Ar trebui sa aiba loc o reactie viguroasa . Cand mixtura nu mai reactioneaza , scoateti flaconul din baia de gheata  Goliti iar recipientul , umpleti-l cu apa de robinet si puneti la fiert . Cand fierbe , introduceti flaconul in apa si lasati-l cam doua ore  Adaugati 100 ml de apa distilata in mixtura si raciti flaconul  Filtrati cristalele de acid picric format cu ajutorul hartiei de filtru si a palniei . Lichidul ramas ... depozitati-l intr-un recipient de sticla acoperit . Il puteti folosi in alte scopuri , fiind foarte coroziv (masini , haine etc)  Spalati flaconul cu apa distilata si puneti cristalele de pe hartia de filtru in flacon . Adaugati 300 ml apa si scuturati viguros  Refiltrati cristalele in hartie de filtru  Depozitati cristalele intr-un recipient de sticla . Depozitat in recipiente de metal , acidul picric reactioneaza formand saruri picrate care pot exploda spontan 






                  Nitrat de Amoniu



Nitratul de amoniu este un explozibil poternic dar insensibil . Este foarte usor de preparat :  Turnati acid azotic intr-o eprubeta mare intr-o baie de gheata . Apoi , adaugati amoniac in eprubeta si indepartati-va . Dupa ce reactia se calmeaza , ati obtinut nitratul de amoniu !  Eprubeta trebuie tinuta apoi intr-un loc cald pana cand se va evapora apa si acidul azotic ne neutralizat . Se va forma o pulbere fina care va trebui tinuta intr-un recipient etans .
  Termit :Termitul este o chestie nasoala . Iata o cale usoara de preparare a acestuia . Primul pas este sa faceti rost de niste oxid de fier (care este RUGINA) .
Iata cum sa "preparati" rugina in cantitati mari si in timp scurt :  Faceti rost de un transformator de Curent Continuu , precum cel folosit la walkman , taiati firul langa mufa , separati firele si dezizolati-le.  Acum Va trebuie un borcan cu apa in care puneti o lingura de clorura de sodiu (care este SARE) . Acesta face apa buna conducatoare de electricitate .  Introduceti ambele fire in apa (presupun ca ati bagat transformatorul in priza...) si lasati-le sa stea asa vreo 5 minute . De la unul din fire vor iesi bule mai mult decat de la celalalt . Acesta este firul POZITIV (+) . Marcati-l . Daca testul nu reuseste cum trebuie , produsul final va fi opusul chimic al ruginei , adica rugina ACIDA , care nu e de folos acum .  Legati un cui (mai mare , dar care sa incapa in borcan) de firul POZITIV , iar celalalt fir (dezizolat) lasati-l liber in apa borcanului (fara a atinge cuiul). Lasati-l asa peste noapte . Dimineata curatati rugina de pe cui , si repetati procesul . Fiti generos cu colectia de rugina . Daca tot va chinuiti sa faceti termit , barem sa faceti MULT termit ...  Dupa ce ati acumulat o cantitate frumusica de rugina in borcan ,
Preparearea :  Puneti rugina umeda pe un servetel de hartie si lasati-l sa se usuce la soare . Ar trebui sa aiba o culoare galben-maroniu (desi am vazut rugina intr-o gama larga de culori ...) .  Pisati rugina pana ajunge la stadiu de pulbere , si incalziti-o intr-o forma metalica pana la rosu . Amestecati-o cu pulbere de aluminiu PUR , care se poate pili dintr-o bara de aluminiu sau se poate cumpara . Ratia ideala este de 8 grame rugina la 3 grame aluminiu . Si ati obtinut termitul !  Acum dati-i foc ...  Termitul se aprinde la temperaturi ridicate , nu merge aprins cu bricheta sau chibritul . Pentru a-l aprinde este necesara o banda de magneziu (care este mai greu de facut rost ... ) . Este nevoie de caldura degajata de arderea magneziului sa aprinda termitu .  Acum puneti o gramajoara de termit pe capota unei masini cam cat o moneda de 100 Lei , peste o banda de magneziu . Aprindeti magneziul si urmariti cum arde prin capota , motor , ax si asfalt !  ATENTIE ! Mixtura ideala de termit poate vaporiza si OTELUL ! NU EXPERIMENTATI ACASA SAU LANGA CONDUCTE DE GAZE . Alternative pentru banda de magneziu :  1. Clorura de Potasiu si Zahar (1/1) . Amestecul se pune deasupra termitului . Pentru a aprinde , puneti o picatura de acid sulfuric penste amestec . 2. Permanganat de Potasiu (25g) + Glicerina (6ml) .



               
                Nitroglicerina



Nitroglicerina este unul dintre cei mai sensibili explozivi , poate chiar cel mai sensibil . Cu toate ca se poate produce in limite de siguranta , este dificil . Multi tineri anarhisti au murit sau au fost grav raniti in timp ce incercau sa faca nitroglicerina . Cand fabricile lui Nobel o faceau , multi lucratori au murit din cauza frecventelor accidente si explozii . Deobicei , imediat cum este realizata , este convertita intr-o substanta mai stabila , cum ar fi dinamita . Un inconstient care ar incerca sa faca nitroglicerina ar urma procedura urmatoare :  Materiale : glicerina , apa distilata , sare de bucatarie  , bicarbonat de sodiu , acid azotic concentrat , acid sulfuric concentrat .
Echipament  o pipeta  recipient de 100 ml  2 recipiente de 200-300 ml  un termometru (in grade Celsius)  o galeata de plastic pentru baie de gheata  hartie albastra de turnesol (gasiti in laboratoare de chimie)
Etape de preparare  Puneti 150 ml apa distilata intr-unul din recipientele de 200-300 ml  In celalalt recipient de 200-300 ml puneti 150 ml apa distilata si cam o lingura de bicarbonat de sodiu ; amestecati pana bicarbonatul de dizolva . Nu puneti prea mult biarbonat de sodiu in apa , astfel incat sa mai ramana nedizolvat  In galeata de plastic puneti gheata cam pana la jumatate si cam 1 litru de apa de robinet (eventual rece...)  Puneti recipientul de 100 ml in baia de gheata si turnati 13 ml de acid azotic concentrat . Asigurati-va ca continutul recipientulu inu se va varsa in galeata sau apa din galeata nu va ajunge in recipient . Galeata sa fie destul de mare , pentru a putea adauga gheata . Temperatura sa fie de cel mult 20º Celsius  Cand acidul azotic este recit la temeratura de mai sus , adaugati 39 ml acid sulfuric concentrat INCET SI CU GRIJA . Amestecati cele doua aciduri si raciti mixtura la 10º C  Cu pipeta , adaugati incet glicerina in amestecul de acizi , cate o picatura odata . Tineti termometrul deasupra locului in care se intalnesc glicerina si acizii  NU PERMITERI TEMPERATURII SA CREASCA PESTE 30º ; DACA CRESTE , FUGITI !!!!!  Glicerina va inepe sa nitreze si temperatura va creste vertiginos . Adaugati glicerina pana se formeaza un strat subtire deasupra amestecului de acizi . Este cel mai sigur mod de a prepara explozibilul in cantitati mici  Amestecati acizii si glicerina primele 10 minute de nitrare , adaugand gheata in galeata pe masura ce se topeste . Deobicei nitroglicerina se va forma deasupra mixturii de acizi si acidul surfuric concentrat va absorbi apa rezultata din reactie  Cand reactia s-a terminat si nitroglicerina are o temperatur mult sub 30º C , turnati INCET si cu GRIJA solutia de nitroglicerina si acizi in apa distilata din recipientul din pasul 1 . Nitroglicerina ar trebui sa se aseze pe fundul recipientului , iar solutia de acizi-apa poate fi scursa afara si aruncata . Scurgeti cat mai multa apa-acid fara a deranja nitroglicerina  Luati nitroglicerina cu grija si cu o pipeta si puneti-o in recipientul din pasul 2 . Bicarbonatul de sodiu va elimina mare parte din acid ceea ce va rezulta intr-o nitroglicerina mai stabila , deci mai putin predispusa sa explodeze fara nici un motiv (se poate intampla) . Testati nitroglicerina cu hartia de turnesol pana cand hartia ramane albastra . Repetati acest pas daca e necesar  Cand nitroglicerina este cat mai pura posibil , depozitati intr-un recipient curat intr-un loc sigur . Cel mai bun loc pentru pastrarea nitroglicerinei este departe de orice vietate , departe de orice lucru de valoare . Nitroglicerina poate exploda spontan , fara vre-un motiv aparent , chiar si depozitata intr-un loc rece si sigur .   (defavorabil sa nu incercati sa o facetzi ca eu era sa mor )



            Nicotina



Nicotina este o otrava puternica si usor de procurat . Se gaseste in tutun , si , sub forma concentrata , cateva picaturi pot ucide repede pe cineva (face minuni pe animalele vecinilor) . Iata cum sa o concentrati :  Mai intai faceti rost de o cutie de tutun de mestecat (hhhh ... mai greu prin Romania ... sper sa aveti relatii in State . Daca nu gasiti , incercati cu 3-4 pachete de "Carpati" , huhuhÃ¥hÃ¥) . Puneti continutul intr-un borcan cu apa peste noapte . Dimineata strecurati in alt borcan amestecul printr-un prosop poros , stoarceti bine tutunul din prosop pana cand tot lichidul ajunge in borcan . Aruncati tutunul - nu veti mai avea nevoie de el .  Pentru "distilare" aveti doua optiuni . O recomand pe prima , deoarece otrava este mai puternica .  - Lasati borcanul la soare pentru a evapora apa , pana se obtine un sirop lipicios . Aceasta este nicotina aproape pura (la naiba , mai pura de-atat nici nu trebuie) . - Incalziti borcanul la flacara mica pana se evapora apa si rezulta un sirop lipicios (nu stiu cat dureaza procesul ... nu ar trebui sa tina prea mult , totusi)  Tot ce trebuie sa faceti atunci cand vreti sa o folositi , este sa puneti 4-5 picaturi in cafeaua victimei . Este de preferat cafeaua , pentru ca ascunde gustul . Deoarece nicotina este un drog , victima o sa fie din ce in ce mai ametita inainte sa "dea coltul" .





             Fulminat de Mercur


Fulminatul de mercur este probabil cel mai vechi declansator de explozibili cunoscut . Deoarece explodeaza la soc si / sau caldura , este de mare folos teroristilor . Cineva care vrea sa prepare fulminat de mercur va folosi probabil procedura de mai jos :  Materiale  mercur - 5 g  apa distilata  alcool etilic - 30 ml  acid azotic concentrat - 35 ml Echipament:  bagheta de sticla  palnie si hartie de filtru  sursa de caldura ajustabila  hartie albastra de turnesol  2 recipient3 100 ml pt fierbere Alcoolul trebuie sa fie cel putin 95% etilic pentru a prepara fulminatul de mercur . Alcoolul metilic nu duce la formarea fulminatului .  Termometrele cu mercur devin raritati , din pacate . Pot fi mai greu de gasit in majoritatea magazinelor . Mercurul este o substanta periculoasa si trebuie pastrata in termometre pana la momentul folosirii . Emana vapori de mercur care cauzeaza vatamari cerebrale daca e inhalat . Din aceasta cauza , o idee buna este de a nu varsa mercurul si intotdeauna sa-l folositi in spatii deschise (exterior) . De asemenea , purtati manusi de plastic cand il folositi , evitati contactul cu pielea sau rani deschise .  Pasi  Intr-unul din recipiente amestecati 5 g mercur si 35 ml de acid azotic concentrat folosind bagheta de sticla  Incalziti treptat pana cand mercurul se dizolva - mixtura fierbe si are o culoare verde  Puneti 30 ml alcool etilic in al doilea recipient ; INCET si cu GRIJA turnati continutul primului recipient . Ar trebui sa apara vapori rosii sau maro . Vaporii sunt TOXICI si INFLAMABILI  Dupa 30-40 minute vaporii ar trebui sa ia culoarea alba , indicand ca reactia se apropie de final . Dupa alte 10 minute , adaugati 30 ml apa distilata in solutie  Strecurati cu grijacristalele de fulminat din solutia lichida . Pastrati solutia intr-o sticluta etansa - est coroziva (folositi-va imagintia)  Spalati cristalele de cateva ori in apa distilata pentru a indeparta cat mai mult acid . Testati cristalele cu hartia de turnesol . Repetati spalarea pana cand hartia ramane albastra la atingerea cu cristalele  Uscati cristalele la soare si depozitati-le intr-un loc sigur , departe de materiale inflamabile sau explizive . 




            Napalm


Hehehe ... cred ca va asteptati la o "reteta" mai complicata . Probabil credeati ca Napalmul este produs in secret de Armata . Neaaah ... napalmul este FOARTE simplu de produs :
  Ingrediente : o parte benzina , o parte sapun (detergentul nu e bun) . Cantitatea trebuie masurata la volum , nu la greutate . Ceea ce trebuie sa faceti este sa puneti benzina intr-un recipient de metal sau sticla . Apoi , intr-o galeata de metal puneti apa la fiert (sau pentru cantitati mai mari umpleti cada cu apa cat mai fierbinte - va tine mai mult temperatura ridicata) . Introduceti recipientul cu benzina in apa fierbinte si lasati sa se incalzeasca . Apoi adaugati sapunul (taiat cubulete) , si amestecati pana cand se topeste . Produsul final trebuie sa aiba consistenta unei gelatine fluide .  Acum folositi dupa cum este cazul ... posibilitatile sunt aproape infinite , depinde de imaginatie    





                           Nitrat de Potasiu
   

Nitratul de potasiu este folosit printre altele la obtinerea fitilelor . Iata cum se realizeaza :
Materiale  10 litri apa de robinet  4 litri alcool de orice tip  jumatate de cana de aschii de lemn  14 kg de ingrasamant sau pamant care sa contina azot 
Echipament  2 bucati de carpa tesuta strans , putin mai mari decat circumferinta fundului galetii  o farfurie intinsa sau tigaie cel putin la fel de mare in diametru precum galeata  o galeata sau ceva de genu' asta cu un volum de 20-25 litri  un cui sau ceva ascutit pentru gaurirea galetii  recipient intins , rezistent la caldura  sursa de caldura  hartie si scotch Procedura  gauriti pe dinauntru fundul galetii astfel incat metalul sa se rasfranga inspre exteriorul galetii  puneti o bucata de carpa peste gaurile de pe fund  puneti aschiile de lemn peste materialul textil . Imprastiati-l astfel incat sa acopere in intregime carpele si sa aiba cam aceeasi grosime  puneti a doua bucata de carpa peste aschii  puneti galeata peste recipientul intins , astfel incat gaurile de pe fund sa nu fie blocate (gasiti voi un mijloc...)  puneti pamantul (ingrasamantul) in galeata  fierbeti apa si turnati-o peste pamant (ingrasamant) foarte incet . NU turnati toata apa odata , asta va duce la infundarea "filtrului" de pe fund  lasati apa sa se scurga prin gaurile de pe fund in recipient  raciti apa din recipient cam o ora  scurgeti apa rezultata intr-un alt recipient , aruncand mizeriile de pe fund  fierbeti apa cel putin 2 ore . se vor forma mici cristale de sare .Pescuiti-le cu o lingurita pe masura ce se formeaza si aruncati-le  cand lichidul ajunge cam la 1/2 din volumul initial , lasati sa se decanteze (nu pe foc!!)  dupa o juma' de ora , adaugati un volum egal de alcool ; cand amestecul va fi strecurat prin hartie de filtru , vor apare mici cristale albe . Acesta este nitratul de potasiu . Purificare: - redizolvati cristalele intr-o cantitate mica de apa care fierbe - scoateti cristalele care vor apare - turnati prin hartie de filtru si lasasi sa se usuce   



=======================================================

astea nu is prea puternice dar merg si is fffff simplu de facut :P


        Explozibil sensibil

- Acest tip de explozibil detoneaza la atingere sau frictiune , deci MARE ATENTIE la prepararea lui . O zgaltaitura sau frecarea duce la o explozie ... ati fost avertizati .
- Amestecati cristale de tinctura de iod cu solutie de amoniac pana cand cristalele de tinctura nu se vor mai dizolva . Aruncati excesul de solutie de amoniac si si uscati cristalele pe un servetel de hartie .
- Acum aveti grija , deoarece aceste cristale sunt sensibile la atingere . Infasurati CU GRIJA cateva cristale in hartie si aruncati-le pe strada ... galagios , nu ? . Puneti si putin plumb in hartie si astfel puteti arunca mai departe . HAVE PHUN .


            Scrisoare-Bomba

- Mai intai trebuie sa preparati o versiune mai "blanda" a termitului Folositi reteta , dar folositi pilitura de fier in locul ruginei .
- Amestecati pilitura de fier ci pilitura de aluminiu intr-o ratie de 3/1 . Acest amestec va arde violent intr-un spatiu inchis (cum ar fi un plic) . Acesta ne duce la urmatorul ingredient ...
- Mergeti la Posta si cumpatati un plic izolat (imbracat) . Stiti voi , tipul cu doua straturi . Separati straturile si puneti termitul "bland" in sectia principala , unde ar trebui sa fie scrisoarea . Apoi puneti pudra de magneziu in sectiunea exterioara . Bomba e gata !
- Acum fitilul ...aici e spilul , si e cam greu de explicat . Fitilul este acel explozibil sensibil de mai sus . Va trebui sa-l infasurati sub forma de tigara , si puneti-l deasupra stratului de magneziu , Atunci cand va fi rupt sau atins , va aprinde magneziul . Acesta va aprinde la randul lui termitul , care , daca nu explodeaza , cel putin va cauza arsuri grave dusmanului .

   




                                   Bomba-Vopsea

Pentru aceasta bomba va trebuie doar o cutie de metal cu capac (de genul celor de vopsea) , o vopsea de culoare stridenta (verde , roz , galben) , si o cantitate de carbid . Turnati vopseaua dizolvata in APA in cutia metalica , puneti niste carbid inauntru , indesati capacul bine , si fugiti ! Depinde de ratia vopsea-carbid , dimensiunea cutiei si cat de plina este . Daca sunteti intr-adevar suparati pe cineva , puneti cutia in prag , sunati la usa si fugiti ! Vopseaua va zbura peste tot , HAHAHA .


            Fumigena

Iata reteta pentru o fumigena super !

4 parti zahar
6 parti nitrat de potasiu
Incalziti acest amestec la o flacara MICA pana se topeste , amestecand bine . Turnati intr-o forma (orice forma) si , inainte de a se solidifica , bagati cateva bete de chibrit , pe care le folositi drept fitil . Jumatate de kilogram din chestia aceasta umple o suprafata de 5-6 blocuri cu fum gros , alb !


            Bomba-Disketa

Ingrediente :
- o disketa 3.5"
- un cutit
- chibrituri
- oja transparenta
Desfaceti cu grija disketa , sa nu se fisureze .
Scoateti izolatia de bumbac din interior .
Curatati niste fosfor de pe chibrituri intr-un recipient .
Acoperiti cu oja incolora suprafata disketei (cea care vine in contact cu capul de citire) .
Nu lasati oja sa se usuce , ci pudrati suprafata cu praful de fosfor .
ACUM lasati oja sa se usuce .
Reansamblati cu grija disketa , lipind-o cu superglue , oja transparenta sau alt lipici incolor .
Cand disketa este in drive , capul va incerca sa citreasca , fapt care cauzeaza un mic inceniu , dar indeajuns de puternic sa topeasca capul de citire si sa ruineze unitatea de disketa , whoahahaha !! (nu am reushit s`o fac sa merga )


             Becul-bomba

O reactie automata atunci cand intri intr-o camera intunecata este sa aprinzi lumina . O reactie fatala , daca un bec-bomba a fost asezat in dulia de deasupra usii . Un bec-bomba este surprinzator de usor de construit , deoarece contine deja declansatorul electric : fitilul de wolfram . Iata cum se procedeaza :
- se perforeaza cu grija para de sticla , astfel incat sa nu se crape sau sa se sparga .
- prin acea gaura se umple becul cu material explozibil , cum ar fi praful de pusca sau benzina .
- astupati gaura cu banda adeziva .
- puneti intrerupatorul pe pozitia "inchis" si insurubati becul la loc .
Atentie , acest dispoztiv poate fi fatal . Nu-l folositi daca vreti sa faceti "o gluma" ...

(iam facut la un preten era sa faca infart :nebun


                           Cocktail-Molotov


Contrar a ceea ce credeati pana acum , cocktailul Molotov nu este pur si simplu o sticla cu benzina si o carpa aprinsa idesata in gura (gura sticlei , nu a voastra) ... Cocktailul Molotov este format din o parte benzina si o parte ulei de motor (care face ca benzina aprinsa sa se "lipeasca" pe locurile unde a fost improscata de spargerea sticlei) . Atstfel benzina arde mai mult pe suprafete verticale 


               Easy Bomb

Aceasta bomba este cel mai usor de realizat si are un efect destul de puternic : 1/2 baton de dinamita ! Iata cum se realizeaza :
- faceti rost de un recipient de sticla
- turnati cateva picaturi de benzina
- rasuciti recipientul astfel incat benzina sa imbrace suprafata interioara
- lasati sa se evapore benzina
- adaugati cateva cristale de permanganat de potasiu (il gasiti la magazinele cu pesti de acvariu)
Detonarea are loc la impactul sticlei cu un obiect solid . NU FITI PRIN PREAJMA EXPLOZIEI , ESTE FOARTE PUTERNICA !!!.


            Zeita Verde

Ingrediente :
- Zinc
- Sulf
Amestecati zincul cu sulful (ratie 1 la 1) pana ajung foarte omogene , si au o culoare verzuie . Cea mai buna metoda este sa punetzi zincul si sulful intr-un borcan si sa-l agitati 60 de secunde .
Penru a aprinde folositi un fitil sau aruncati un chibrit aprins peste amestec . ATENTIE , rezulta o ardere foarte violenta , nu stati pe aproape . Se mai poate intampla ca amestecul sa se aprinda cu oarecare intarziere dupa aruncarea chibritului aprins , asa ca nu va apropiati ! (nu ii cine hstie ce dar daca ii in proportzi mari mere tare :P)


            Bomba-Liceu

Se numeste asa pt ca a fost folosita pt prima data intr-un liceu din SUA , unde a ranit serios o eleva . Etape :
1. Turnati intr-o sticla lichid de frana , cam pana la jumatate
2. Turnati clor in sticla
3. FUGITI
Reactia este destul de violenta...    (tr sa ai o sticla de bere sau ceva de 1L o umblpetzi cam 60% cu lichid de frana si peste punetzi 30% clor infuntatzi cu ceva stigla si fugitzi merge sigurrrrrrrrrrrrrrrrr ! :rotlf: )




                           Cum Sa Nenorocesti un Automobil   



Sunt 1001 de moduri de a nenoroci un automobil , dar voi enumera aici doar pe cele mai distructive (pentru victima) si cele mai distractive (pentru voi) .  Asezati TERMIT pe capota si urmariti cum arde pana la asflt .  Puneti praf , tampoane , zahar (asta e bun !!) , o minge de ping-pong sau orice altceva care se dizolva in rezervor . Plasticul de deformeaza si de dizolva in benzina . Ceea ce rezulta este mult mai greu de injectat in motor , si va cauza , probabil , schimbarea unei piese (conteaza care ?).  Puneti cartofi , banane , carpe sau orice altceva care incape , in teava de esapament . Folositi o coada de matura pentru a le indesa cat mai adanc .  Bagati capatul unei carpe LUNGI in rezervor si dati-i foc ... 






mai am si un maunal de bomba nuclerara da nu il bag aciea :P si de la TNT am ceva da nu mere calumea ((((



daca mai are cineva ceva din afara de astea ashtep retzeta :P


pus acum 17 ani
   
3Nigma
Member of RedTeam

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 325
Respect "Y2K" ... si io cand eram mai mic ma ocupam cu explozibili si rachete(nu de tenis..cu combustibil )  printre alte "hobbyuri" nu prea placute de parinit  (lol go figure) ... anyway interesant material....acum,ca sa-ti raspund la "cererea" ta de mai multe retete, uite aici... poate stii de "Anarchy CookBook" daca nu ai auzit...incantati ochii :

pus acum 17 ani
   
3Nigma
Member of RedTeam

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 325

Explozibil sensibil

- Acest tip de explozibil detoneaza la atingere sau frictiune , deci MARE ATENTIE la prepararea lui . O zgaltaitura sau frecarea duce la o explozie ... ati fost avertizati .
- Amestecati cristale de tinctura de iod cu solutie de amoniac pana cand cristalele de tinctura nu se vor mai dizolva . Aruncati excesul de solutie de amoniac si si uscati cristalele pe un servetel de hartie .
- Acum aveti grija , deoarece aceste cristale sunt sensibile la atingere . Infasurati CU GRIJA cateva cristale in hartie si aruncati-le pe strada ... galagios , nu ? . Puneti si putin plumb in hartie si astfel puteti arunca mai departe . HAVE PHUN .


asta nu ii combinatia ca a aluia de pe Discovery cand face o pasta si o pune  undeva iar cand cineva misca un pic(cica ii inofensiva cand ii umeda iar foarte volatial cand ii uscata)...BUM?
Anyway..nu dai mai multe informatii despre "tinctura de iod"?? cum il procur?



  Fumigena

Iata reteta pentru o fumigena super !

4 parti zahar
6 parti nitrat de potasiu
Incalziti acest amestec la o flacara MICA pana se topeste , amestecand bine . Turnati intr-o forma (orice forma) si , inainte de a se solidifica , bagati cateva bete de chibrit , pe care le folositi drept fitil . Jumatate de kilogram din chestia aceasta umple o suprafata de 5-6 blocuri cu fum gros , alb !


Asta imi trezeste amintiri...mama ce bataie am mai mancat de la bunicamea..adevaru e ca fumu era atat de dens incat bunica respira cu greu(pot sa spun ca o meritam) dar io foloseam in loc de "nitrat de amoniu" ,..."azotat de potasiu".belea rau...



  Bomba-Liceu

Se numeste asa pt ca a fost folosita pt prima data intr-un liceu din SUA , unde a ranit serios o eleva . Etape :
1. Turnati intr-o sticla lichid de frana , cam pana la jumatate
2. Turnati clor in sticla
3. FUGITI


Aici cele mai multe pagube o face lichidul incins de frana(rezultat dupa reactie) care explodeaza peste tot.



mai am si un maunal de bomba nuclerara da nu il bag aciea :P si de la TNT am ceva da nu mere calumea ((((


pune cartea dude....ca is curios....pe bune....


pus acum 17 ani
   
boogiesbc
Elite Member

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1200
tinctura de iod se cumpara din farmacii

_______________________________________

30 iunie 2007: Muzica e prima voce...
9 septembrie 2006: Boogie's Sleek Style | Y!M skin

pus acum 17 ani
   
Inside
Elite Member

Din: ..:: Angels City ::..
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1351
) lol ..diluata cu multa apa .. :cenzurat:      eu pot face,,rost cam de toate substantzele .. :p    dar nu incerc asa ceva.. :d

_______________________________________


pus acum 17 ani
   
Y2K`
Elite Member

Din: 666
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 970
3Nigma
-explizibilul sensibil care la`m scris eu mai sus nu ii pasta aia de la brainiac :P am avut`o si pe aia :P da nu ii aia ii alta mai periculoasa :P


la fumigena ! : shtiu frate si eu am facut 2 kg de aia ! am am cuparat un "tumberman" mai gros de 5mc si am inghesuit acolo :P am facut gauri in tzava si am pus un fitil "instantaneu" (de ala care se arpinde fff repede :P ) (am pus in "tuberman" cam 1 kg de aia si iam dat foc injuru unei mashini !  deci in 15 min or venit pompieri si o fost belea ca m`o vaztu un vecin cand am pus alea si o tr sa patim amenda :P) iar cu restu baga`m in scarii sunam la unshi si plecam sa vezi acolo inuraturi


si mc de carte :P


pus acum 17 ani
   
3Nigma
Member of RedTeam

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 325

da...ii periculos...si totusi o practicam..piromanii de noi


mai am si un maunal de bomba nuclerara da nu il bag aciea :P si de la TNT am ceva da nu mere calumea ((((


poti sa o uploadezi si sa-mi dai linku pe private?


pus acum 17 ani
   
Y2K`
Elite Member

Din: 666
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 970
te intereseaza ?

pus acum 17 ani
   
3Nigma
Member of RedTeam

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 325
cum sa nu man...NORMAL....si nu pot sa spun ca sunt chiar n00b cand ii vb de asta...am si io antecedentele mele...pls mail adress...multumesc in avans

Respect Y2K`


pus acum 17 ani
   
Y2K`
Elite Member

Din: 666
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 970
care ii id tau ?

pus acum 17 ani
   
Y2K`
Elite Member

Din: 666
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 970
am gasit pe ceva site da nu mai pot sa il downloadez ((((( lam avut pe pc dar era fulllll si iam dat format si nu lam pus pe disketa stai ca il reacaut

pus acum 17 ani
   
Y2K`
Elite Member

Din: 666
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 970
mda
auzi ?
1) u acuma catzi ani ai ????
2) de unde fac rost de nitrat de amoniu ?

respect si tie 3Nigma


pus acum 17 ani
   
Y2K`
Elite Member

Din: 666
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 970

Inside a scris:

) lol ..diluata cu multa apa .. :cenzurat:      eu pot face,,rost cam de toate substantzele .. :p    dar nu incerc asa ceva.. :d

daca tot potzi face rost de ele dsi ti frica sa le faci fami`le mie cadou


pus acum 17 ani
   
Y2K`
Elite Member

Din: 666
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 970
p.s. daca incercatzi sa facetzi "Zeita Verde" de preferabil cand iii datzi foc sa tinetzi mai mult timp flacara pe amestec s isa va punetzi o masca de gaze ca ii belea rau amu am facut 250g de chestie de aia si nu mai pot si sa nu incercatzi acasa ca face gaura in beton !!!!!!!

pus acum 17 ani
   
3Nigma
Member of RedTeam

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 325

face gaura in beton !!!!!!!


... asemanator termitului.. DELICIOS


pus acum 17 ani
   
Y2K`
Elite Member

Din: 666
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 970
da

pus acum 17 ani
   
Y2K`
Elite Member

Din: 666
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 970
si pe langa gaura mai face si o frumoasa flacara verde

pus acum 17 ani
   
Y2K`
Elite Member

Din: 666
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 970
Cum sa iti faci nitrat de potasium in cantitatzi mici :P


Inngrediente :P : 

5 litri apa de la robinet
2 litri alcool de orice tip 
jumatate de cana de aschii de lemn 
7 kg de ingrasamant sau pamant care sa contina azot 
Echipament  2 bucati de carpa tesuta strans , putin mai mari decat circumferinta fundului galetii  o farfurie intinsa sau tigaie cel putin la fel de mare in diametru precum galeata  o galeata sau ceva de genu' asta cu un volum de 10-15 litri  un cui sau ceva ascutit pentru gaurirea galetii  recipient intins , rezistent la caldura  sursa de caldura  hartie si scotch Procedura  gauriti pe dinauntru fundul galetii astfel incat metalul sa se rasfranga inspre exteriorul galetii  puneti o bucata de carpa peste gaurile de pe fund  puneti aschiile de lemn peste materialul textil . Imprastiati-l astfel incat sa acopere in intregime carpele si sa aiba cam aceeasi grosime  puneti a doua bucata de carpa peste aschii  puneti galeata peste recipientul intins , astfel incat gaurile de pe fund sa nu fie blocate (gasiti voi un mijloc...)  puneti pamantul (ingrasamantul) in galeata  fierbeti apa si turnati-o peste pamant (ingrasamant) foarte incet . NU turnati toata apa odata , asta va duce la infundarea "filtrului" de pe fund  lasati apa sa se scurga prin gaurile de pe fund in recipient  raciti apa din recipient cam o ora  scurgeti apa rezultata intr-un alt recipient , aruncand mizeriile de pe fund  fierbeti apa cel putin 2 ore . se vor forma mici cristale de sare .Pescuiti-le cu o lingurita pe masura ce se formeaza si aruncati-le  cand lichidul ajunge cam la 1/2 din volumul initial , lasati sa se decanteze (nu pe foc!!)  dupa o juma' de ora , adaugati un volum egal de alcool ; cand amestecul va fi strecurat prin hartie de filtru , vor apare mici cristale albe . Acesta este nitratul de potasiu . Purificare: - redizolvati cristalele intr-o cantitate mica de apa care fierbe - scoateti cristalele care vor apare - turnati prin hartie de filtru si lasasi sa se usuce


pus acum 17 ani
   
dasda
-

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 265
e clar .. nu voi nu vretzi deasta , ) voi vretzi sa ajungeti pe pluto ...

_______________________________________
Imperfect ? Where ? ...

pus acum 17 ani
   
Y2K`
Elite Member

Din: 666
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 970
nu pe pluto ce in alta galacsie ce zici ne ajutzi ? nu ne tr decat vreo 5000 de milearde de $ si vreo 250 de ani lumnia :d ce zici ne dai 1 miliard de $ ?

pus acum 17 ani
   
3Nigma
Member of RedTeam

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 325
pe degeaba ai bani daca tehnologia nue este ! Vezi ce se intampla daca nu sunt piese de schimb pentru modulul Warp?

pus acum 17 ani
   
Y2K`
Elite Member

Din: 666
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 970
pai facem noi tot noi 2


pus acum 17 ani
   
3Nigma
Member of RedTeam

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 325
nea ..or trecut vremurilea alea...acuma as mai faceo dar nu din pasiune ci pt malai

pus acum 17 ani
   
Y2K`
Elite Member

Din: 666
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 970
noh hai s`o facem {ma mut eu la tine in oras sau tu la mine si ne inbogatzim

pus acum 17 ani
   
dasda
-

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 265


_______________________________________
Imperfect ? Where ? ...

pus acum 17 ani
   
Y2K`
Elite Member

Din: 666
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 970
da am zis ca is dupa explozibil



@3nigma ce zici nu facem un forum destinat explozibilului ??????? noi 2 admin ce zici eu zic ca ar ieshi ceva cooool ne bagam ? { mai multe detali pe Y!Messenger   }

Modificat de Y2K` (acum 17 ani)


pus acum 17 ani
   
3Nigma
Member of RedTeam

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 325
as vrea man..dar nu mai am timp pt asa ceva ... nu stiu ma mai gandesc...oricum mai vb pe forum

pus acum 17 ani
   
Y2K`
Elite Member

Din: 666
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 970
ok dar daca am face accest forum ar tr sa uzam google.com dupa formule si ......... daca te interezeaza s ia i timp sa zici ca pe mine mar interesa    


respect 3nigma


pus acum 17 ani
   
Parazitu_2009
Grand Master

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 305
marfa...arunc scoala si manelistii in aer!

_______________________________________

Omul care nu are nimic de pierdut e cel mai greu de invins.

pus acum 17 ani
   
Y2K`
Elite Member

Din: 666
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 970
@Parazitu_2009 hmmmmmmmmmm tu gandeshti exact ca mine :P sigur nu esti fratemeu ? ashtept detali despre unde cum si cand teai nascut .......................... mc :P

pus acum 17 ani
   
Y2K`
Elite Member

Din: 666
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 970
FUmigena (pentru cei ce nu pot face rost de nitrat de potasiu
)


Materiale : 2 mingi de ping pong
o folie de staniol

instalarea : tatatzi bingile de ping pong bucatzi micutze si punetile in staniol , Facetzi o gaura in staniol {cam de 5 mm } si datzi foc pana cad nface o flacara micutza statzi 2 sec stingetzi flacara apoi o aruncatzi ! bafta :P


pus acum 17 ani
   
Parazitu_2009
Grand Master

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 305

Y2K` a scris:

@Parazitu_2009 hmmmmmmmmmm tu gandeshti exact ca mine :P sigur nu esti fratemeu ? ashtept detali despre unde cum si cand teai nascut .......................... mc :P

) hai k ejti tare man) am 18 ani si sunt in zodia pejti...crezi in zodii?eu da


_______________________________________

Omul care nu are nimic de pierdut e cel mai greu de invins.

pus acum 17 ani
   
Y2K`
Elite Member

Din: 666
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 970
eu am 13 ani si is in zodia leu deci sa nu deviam de la subiect imi dai sau nu ?

pus acum 17 ani
   
Parazitu_2009
Grand Master

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 305
lolz...intra pe id meu de Y!Messenger si mai vb.Parazitu_2009

_______________________________________

Omul care nu are nimic de pierdut e cel mai greu de invins.

pus acum 17 ani
   
Y2K`
Elite Member

Din: 666
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 970
3Nigma fratemo reushit chestia aia care mai zis`o pe Y!Messenger da am facut alfel

am laot un pix si am infashurat hartie  pe el (un start destul de gros ) am lipit bine cu lipici Lam-am dat jos am loat vata am amstecato cu ceva lipici si am puso in  din gaurele tubului (hartie i aia care am facut pe pix

combustibil :
3 pachete de chibrite
sulf
carbune
azotat de potasiu

preparare iie fosoru de pe chibrite si il pui intr-o cutie
peste fosfor pui cam aceiash cantitate de sulf cat ii si fosforu din cutie amestetci bine bine pui cam un sfert de carbune (praf f fin) din cantitate de sulf
cam 150% din cantitate de sulf pui azotat de potasiu amestetci bine bine bine apoi il faci sa fie un praf fin ca pulberea de carbune.
iar amestetci bine bine si pui amestecu in tub`ul rezultat din foaia invartita pe pix o umpli bine

ca as ii dai foc si sa nu curga prafu cand ii dai foc iei carbune , alcol , sulf , chibrie si amesteci chibritele sulfu si carbunele si le amesteci bine si pui un pic de aclcol si le faci intri forma si le ingesui acel tub ii dai foc si fugi (mie mo zburat pana pe bloc [4 etaje + garaj ]) o sa fac un video tutorial cum se face cand imi repar camera bafta si vezi sa nu te arzi


pus acum 17 ani
   
3Nigma
Member of RedTeam

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 325
) ii ubn de prim pas...acum incearca sa maresti motoru..si ti-am zis fa un canal de evacuare prin centru motorului iar chibitele amesteca-le cu alcool sa se inmoaie si sa se faca pasta(io am folosit spuma de par) si atunci vezi performante ^^ bft dude...*** nici acum nu am gasit dosaru ala

pus acum 17 ani
   
deuSdeTe
Little Kevin

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 77
benzina .. chibrit sau bricheta...  foc. (si o petrada sa fie bumul ca la explozie)

pus acum 17 ani
   
G|_|Wee2
Junior+

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 33
ba.. voi pana nu va bubuie ceva in fatza nu va potolitzi

pus acum 17 ani
   
ZEul
Little Kevin

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 83
mah.....da tu la ce folosesti bombele astea?ca m ar interesa si p mine sa fac!!

pus acum 17 ani
   
boogiesbc
Elite Member

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1200
Baietii fac parte din Al Qaeda si vor sa deturneze o statie de metrou ca sa se cace pe ei guvernantii.


Distractie fratie, nu e rau sa stii mai multe chestii din diferite domenii.


_______________________________________

30 iunie 2007: Muzica e prima voce...
9 septembrie 2006: Boogie's Sleek Style | Y!M skin

pus acum 17 ani
   
theGuide
Junior+

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 42
"Nicotina in cafea ca sa nu se simta gustul." Pe citi ai omorit asa ma? Ca banuiesc ca nu la pisica vecinului i-ai dat-o.

_______________________________________
like the circles that you find in the windmills of your mind

pus acum 17 ani
   
ZEul
Little Kevin

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 83
az am bagat o petarda p gat unei pisici!!vb serios...ias pocnit capul ca era deaia mare tip "pirat"

pus acum 17 ani
   
big chuck
A firewall

Din: Inside the band
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 589


_______________________________________
The answer is not in the box,the answer is in the band

pus acum 17 ani
   
Y2K`
Elite Member

Din: 666
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 970
3nigma ai mai facut rost de ceva retzete ? ca se apropie revelionu (care era la prafu de pushca ca *** mai shtei ( )

pus acum 17 ani
   
TE4L
Vizitator



QUEST : Insert 3KG of C4 inside big chuck's neck and 4kg inside boogiesbc's ass and charge them with electric current.

Finish this quest and you'll pass to the final level.

Modificat de TE4L (acum 17 ani)


pus acum 17 ani
   
Sad_Dreamer
Elite Member

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1602
penal ! :-))

_______________________________________
In caz ca nu sti...Getting Laid <> Getting r00t

pus acum 17 ani
   
Y2K`
Elite Member

Din: 666
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 970
TE4L da`i  tu c4 si ma vezi la shtiri

pus acum 17 ani
   
Sad_Dreamer
Elite Member

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1602
daca i-ar face asa lui boogie...l-ar da la stiri ca EROU NATIONAL :-))
@boogie am aflat povestea dude ;-)


_______________________________________
In caz ca nu sti...Getting Laid <> Getting r00t

pus acum 17 ani
   
Y2K`
Elite Member

Din: 666
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 970

3nigma a scris:

) ii ubn de prim pas...acum incearca sa maresti motoru..si ti-am zis fa un canal de evacuare prin centru motorului iar chibitele amesteca-le cu alcool sa se inmoaie si sa se faca pasta(io am folosit spuma de par) si atunci vezi performante ^^ bft dude...*** nici acum nu am gasit dosaru ala





zii si u cum sa fac canalu ala de airisere fa si u un tutorial ca la n00bi

Modificat de Y2K` (acum 17 ani)


pus acum 17 ani
   
krieg38
Grand Master

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 229
Doamne cu ce se ocupa tinerii din ziua de azi

pus acum 17 ani
   
Sad_Dreamer
Elite Member

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1602
tinerii din ziua de azi sunt destul de FUCKED UP...poate unii de pe forum sa uita ciudat la mine ca am doar 16 ani..si zic asta..dar asa este...uite-te si tu cu ce se ocupa...explozibil...altii se uita pe site-uri gen ogrish.com sau morgue-666.com sau ce adrese or fi ...pana si fetele...doh...nu doar ca se uita la chestiile alea..le si plac...tineretul din ziua de azi e destul de FUCKED UP (personal opinion)

_______________________________________
In caz ca nu sti...Getting Laid <> Getting r00t

pus acum 17 ani
   
rimagheo
Elite Member

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 950
ce imi place de voi..chiar daca sunt mai batran. Faceam si io niste bombe din Miniu de plumb si...nuj cum ii zice de argint (nu mai tin minte), de murdaream gardul scolii si spargeam urechile profesorilor. Dar am patit-o odata cand sa fac o "bomba"  dintr-un amestec de hidrogen si oxigen (il obtinusem prin electroliza).. eee, ce vremuri. Acu ma uit la voi si ma vad pe mine

_______________________________________
Cum sa pui intrebari pe forum - multi au nevoie de acest ghid

pus acum 17 ani
   
tot_Zeu
Vizitator



azi am facut o tampenie...am aruncat cu o petarda deaia uriasha in capul unui chelos de la balcon...da nu veni pana acum politita)

pus acum 17 ani
   
Y2K`
Elite Member

Din: 666
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 970
ai vazut vineri 13 10 2006 pe discovery ? ca o fost la "DIsctrugatori de mituri"
ceva tare:
pantaloni explozibilii )

or folist ceva erbicid si pesticib(d) (nu stiu daca nu is acelashi lucru da noh ...) + "ingredient secret" (nu shti ce o fost ?) sau macar de unde sa iau erbicid si sau pesticib(D)


pus acum 17 ani
   
tot_Zeu
Vizitator



si eu,.m  a interesat mai mult teoria cu benzina

pus acum 17 ani
   
Y2K`
Elite Member

Din: 666
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 970

tot_Zeu a scris:

azi am facut o tampenie...am aruncat cu o petarda deaia uriasha in capul unui chelos de la balcon...da nu veni pana acum politita)


nu o murit tipu ?


pus acum 17 ani
   
tot_Zeu
Vizitator



nu stiu....ca am simtit ca fac infart cand am vazut si am intrat repede n sufragerie...e n am patit nimic!!!

pus acum 17 ani
   
Y2K`
Elite Member

Din: 666
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 970
daca murea ma`i omule ?

pus acum 17 ani
   
tot_Zeu
Vizitator



c est la vie

pus acum 17 ani
   
Y2K`
Elite Member

Din: 666
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 970
fratilor imi trebuie retzete pentre retzete ca vine revelionu si nu vreau sa cheltuesc iar milioanele pe petarde si artifici X(


daca are cineva ceva retete simple (si complicate dar sa fie accesibile materialale ) pls postati aicea


pus acum 17 ani
   
tot_Zeu
Vizitator



ti am scris eu una interesanta...sa stii ca e chiar dragutza...

pus acum 17 ani
   
ThiefUnU
Elite Member

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 578
ma piromanilor ) de knd am pus eu aia cu explozia aia binara....atzi inceput )

_______________________________________
Layout challange :
NU DA CLICK !!


pus acum 17 ani
   
cyber
Elite Member

Din: www.kellot.lx.ro
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 528
praf de pusca...........mam saturat cat am facut....
75% KNO3    (azotat de potasiu)
15% S          (sulf)
10% C          (carbune)

se mojareaza foarte fin si se amesteca.....apoi datii foc.....puteti pune in tigarea pe care o fumati in fiecare dimineata.....


_______________________________________
..::Nu am mai trecut de mult pe aici::..

..::[][]::..

pus acum 17 ani
   
ThiefUnU
Elite Member

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 578
da sa pui u )

_______________________________________
Layout challange :
NU DA CLICK !!


pus acum 17 ani
   
DarkTempo
Elite Member

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 556
ai incercat sa produci hidrogen in cantitatzi putin mai industriale ? si portabila metoda ia NaOH + Al soda caustica + aluminiu ....... soda caustica o faci in concentratie cat mai mare ( dizolvi pana ii saturata solutia .... adica nu se mai dizolva in apa ) asta iti da cantitati industriale .... io am facut intr-un borcan si nu o fost mult sa zic ca volumul ocupat de 50 miligrame ...... da si aia bate orice petarda ma rog nu iti recomand borcanu ca ai sanse sa faci ceva de genu grenada cu cuie da oricum bubuie tare hidrogenu ..... daca vrei iti explic si cum functioneaza reactia de iasa hidrogen

_______________________________________
admin edit: poza mai mare de 300 x 100 pixeli

pus acum 17 ani
   
Y2K`
Elite Member

Din: 666
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 970
tun pentru saraci (pentru cei fara $ ( )

nu e mare scofala

iti trebuie o contucta (tzava) (daca poti face rost de o conducta astupata la un capat daca nu te duci la un sudor si ii zici ce sa faca )

- conducta trebuie sa aiba cam 1.5 m in lungime iar in latine nu stiu cam cat sa intre o minge de tenis
- iei o masina de gaurit si dai o gara cam de 5-7 mm, si  la o distanta de  7-11 cm de funt (de partea unde ii astupata )
- puneti un pahar cu apa in tiava (aproximativ) + o bucata de carbit (cu cat bucata este mai mica cu atat tuna mai tare, dar daca vrei sa puneti o bucata de 2-3 cm e de preferabil sa bagati macar 3 bucati )
- ashtepti 30-40 de secunde (pana nu se mai aude un fashait din conducta)
iei un bat pe care pui nishte carpe le dai foc si loveshti cat poti tu gaurica aia de pe tiava

glatios nuh ? daca esti destept poti sa ficsezi si o minge de tenis in cap (in partea neastupata)


ATENTIE:
sa nu incercati sa astupati curu cu lemn, noroi sau alte chesti de astea ) mergeti la sudor



bafta si sorry de exprimare dar am scris in graba

pus acum 17 ani
   
Y2K`
Elite Member

Din: 666
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 970
aceasta fumigena cred ca e cunoscuta de 80% din locuiitori romaniei

ingrediente :

1) mingi de ping-pong
2) staniol
3) bricheta

unelte :

1) cutit sau foarfeca

Preparare:

1) loati o minge de ping-pong si taiat`o in 2
2) suprapuneti acele 2 bucati si incepeti sa le taiati bucati mici mici (max 1.5 cm )
3) loati o bucata de staniol in mana apoi adaugati bucatile alea mici din mingea de ping-pong
4) adunati staniolu intrun bulcarcilindur orice forma
5) acuma faceti o gaura mica (max. de 0.7cm)
6) loati bricheta si dati foc la gaura aia
7) in momentul in care face o flacara numarati pana la 5, si suflati pe flacara sa se stinga
8) aruncati bulgarucilindru (fumigena) si bucurativa de fum



cei care se pricep la explozibil sa imi dea un pm


pus acum 17 ani
   
tot_Zeu
Vizitator



incearca sa torni cu siringa niste benzina ntr un bec

pus acum 17 ani
   
Y2K`
Elite Member

Din: 666
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 970
pai am specificato asta la inceput

pus acum 17 ani
   
byrev
Membru nou

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 3
Aici: http://nitro.t2i.info
Periodic adaug informatii diverse, majoritatea adunate cu multi ani in urma si pierdute pe hardisc prin zeci de foldere ... acum m'am hotarat sa le pun undeva , pacat de ele!!!
O oarecare parte din informatie o mai culeg de pe wikipedia (dar este in ENG) si uite ca am mai gasit si pe aici cateva retete... o sa vad ce nu am si le pun pe site!
Sper ca nu "fabricati" asa ceva pentru a face rau fizic unei persoane... for fun merge, la peste, la facut lacuri sau helestee, etc

Cat despre o reteta de fumigena ...
Am eu una originala, realizata de mine 100% si care merge cu succes 100%, materiale de mana a doua adica gasesti pe toate drumurile !!! Va fi cat de curand pe siteul de mai sus!

Modificat de byrev (acum 17 ani)


pus acum 17 ani
   
ixion
Master of 127.0.0.1

Din: filiasi
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 187
moama ce l'ai mai inviat.........data viitoare sa te uiti si u la data inainte sa postezi
offtopic:aja am inviat si eu un post in prima mea zi knd am intrat p forum


_______________________________________
kiar daca sunt mic visez sa ajung mare

pus acum 17 ani
   
byrev
Membru nou

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 3
ok. trebuia sa fac altul ? :P

pus acum 17 ani
   
Inside
Elite Member

Din: ..:: Angels City ::..
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1351
lol o sa va sara creierul in aer de la atatea prostii --

_______________________________________


pus acum 17 ani
   
Betziv
Membru nou

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 7
se pare ca am gasit ceva solutii pt comunistii din bloc ce imi reproseaza ca trantesc usha la scara mereu     

pus acum 16 ani
   
OSHO
Elite Member

Din: Cluj
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2069

Betziv a scris:

se pare ca am gasit ceva solutii pt comunistii din bloc ce imi reproseaza ca trantesc usha la scara mereu     


Da. E buna solutia. Fa-ti o bomba, tine-o strans in mana si da-i foc. Daca nu esti multumit, toarna pe tine vreo 5l de benzina si da foc. Una din solutii sigur functioneaza.

Inchid topicul ca numa' imbecilitati apar pe aici. Cretini peste cretini, copii ratati cu crize de teribilism.


_______________________________________

IPFind: IP Finder and browser revealer
SkullBox: IT pentru incepatori
_______________________________________

pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la