Hacking and more...
HaCkinG CulT
Lista Forumurilor Pe Tematici
Hacking and more... | Reguli | Inregistrare | Login

POZE HACKING AND MORE...

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Giulia22 pe Simpatie
Femeie
25 ani
Alba
cauta Barbat
25 - 40 ani
Hacking and more... / S.O.S. / Probleme la logare Y Y!Messenger Moderat de Shocker
Autor
Mesaj Pagini: 1
vampiru
Little Kevin

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 87
Va scriu pe fuga... ceea ce mi s-a intimplat azi. Nu stiu de la ce poate fi. Voi incerca si acasa sa vad daca tot asa face (dar nu prea cred). E posibil sa fie virus (desi am scanat cu AVG-ul, updatat la zi)? Vreun booter? Voi ce parere aveti? A mai patit cineva asa ceva?

Am dezinstalat si reinstalat aceeasi versiune de Y!Messenger. Am incercat inclusiv cu ultima (upgrade-ul recomandat de la Yahoo) dar si cu una mia veche (6.0, testata si functionala pana sa se intample ce s-a intamplat astazi). Dar tot asa face, orice i-as face. Aveti vreoo idee, sugestie, sfat?

Si acum ce se intimpla de fapt: lansez in executie Y!Messenger-ul, introduc datele, dau sign-in, se conecteaza si apoi, in citeva secunde apare mesajul ca Y!Messenger-ul a encountered an error... bla bla bla si se inchide. Devine stresant.  Merci


pus acum 16 ani
   
rimagheo
Elite Member

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 950
In asemenea situati problema este la Internet Explorer. Buna functionarea a Y! Messenger este legata de browser. Exact nu stiu care ar fi cauza...

_______________________________________
Cum sa pui intrebari pe forum - multi au nevoie de acest ghid

pus acum 16 ani
   
fishy
Master of 127.0.0.1

Din: Uter
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 193
sau windowsul ... de cat timp al ai .. si incearca si altceva inafara de AvG .. spre exemplu NOD32 sau kaspersky

_______________________________________
Be yourself..be something else !

pus acum 16 ani
   
SanKaray
Senior

Din: Terra
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 108
S-ar putea sa te flodeze cineva

_______________________________________
Find Me !

pus acum 16 ani
   
vampiru
Little Kevin

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 87
REZOLVAT: in cele in urma cu... formatarea si reinstalarea din nou a Win XP SP2 cu toate cele.

Dar... se mai intampla ceva ciudat si anume nu mai puteam downloada nimic pe net! Aparea mesajul "Your current security do not allow this file to be downloaded" . Am cautat pe net si am incercat in Internet Options -> tab-ul Security sa schimb pe acolo la medium (asa si era) ba chiar sa pun la low... dar nimic si pace! Chestia asta era mult mai enervanta si importanta ca Y!Messenger-ul la urma urmei.

Acum, dupa pauza de masa, lucru hotarat... o formatare si o resintalare pe curat, din nou, a Win XP SP2 cu toate cele. Asta e! Sper sa nu patiti si voi la fel.

@fishy: incercat si cu F-PROT (si el  la zi) si kaspersky on-line... si nimic

@Sankaray: flodarea se poate face si pe IP? Parca da... Dar nu prea vad cine ar putea sa se amuze... in fine... mai stii?

Si... inclin sa cred si eu (pentru ca m-a "mancat" si pe mine... curiozitatea, ca pe multi altii (aviz amatorilor !), deh, mai mult sa vad chiar ce pot si cum pot... programelele astea de doi bani pentru Y! Y!Messenger de blocare a contului.... si deci, in consecinta m-am jucat si eu cu ele un pic)... cum a mai spus cineva pe aici... ca ceea ce s-a intamplat (cel putin in ceea ce priveste Y!Messenger-ul) este ca de fapt nu se blocheaza ID-ul pe care-l dai ci iti blocheaza tie, pe undeva prin registrii folosirea Y!Messenger-ului.


pus acum 16 ani
   
vampiru
Little Kevin

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 87
Si am incercat si acasa. Si era ok logarea, pe toate Id-urile... pana cand... m-a "mancat" iar... si am continuat sa ma joc cu acele programe de lock account (care sunt de 2 lei; din cate am incercat nici unul nu mi-a atras atentia si nici unul nu a functionat corect, adica nu a facut ce zice ca face)... si ghiciti ce s-a intamplat? Ei bine, acelasi lucru.

De data asta insa, am "scapat" mai ieftin, mai bine zis, rapid, in sensul ca a functionat doar cu un repair dara sa fie nevoie de (o noua)reinstalare.

Era ceea ce am banuit, numai insa ca la birou nu puteam eu sa vin si sa ma apuc sa reinstalez sau dau repair de pe CD-ul meu... totusi. Asa ca aviz celor patiti.


pus acum 16 ani
   
Xtr3M.
elite user

Din: fata monitorului
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1015
Acout Locker, iti blocheaza porturile pe care iese Y!M. Data viitoare rezolvi cu WinSockFix

_______________________________________
e-mail: xtr3m[at]pscomp[DOT]com

pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la