Hacking and more...
HaCkinG CulT
Lista Forumurilor Pe Tematici
Hacking and more... | Reguli | Inregistrare | Login

POZE HACKING AND MORE...

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Sweet31
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 47 ani
Hacking and more... / Games / Pirates of the Caribbean: At World's End Moderat de Shocker, hfhun
Autor
Mesaj Pagini: 1
best
Master of 127.0.0.1

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 150
Pirates of the Caribbean: At World’s End, jocul produs de Disney Interactive Studios,a inregistrat vanzari record in Marea Britanie, Franta si Germania.  Jocul este inspirat din aventurile din partile a doua si a treia ale filmului “Pirates of the Caribbean”. Jucatorul ii va putea controla pe Jack Sparrow, Will Turner si Elizabeth Swann, dar si alte personaje familiare celor ce au vizionat celebra serie de filme.


“Suntem extrem de multumiti de succesul inregistrat de jocul Pirates of the Caribbean: At World’s End”, a declarat  vicepresedintele departamentului de maketing al Disney Interactive Studios, Craig Relyea.  “Fanii din intreaga lume au fost fascinati de gameplay-ul dinamic al jocului, dar si de grafica ametitoare care le ofera o experienta care trece dincolo de evenimentele din filme”, a adaugat Craig Relyea.


In Marea Britanie si Franta jocul ocupa locul I la vanzari in variantele pe Xbox 360, PlayStation3, dar si pentru  PlayStation2. In Germania, jocul a ocupat prima pozitie a topului celor mai vandute jocuri in varianta pentru PlayStation3 si locul secund pentru sistemele PSP.
Mai mult de 2,8 milioane de exemplare ale jocului Pirates of the Caribbean: At World’s End pentru toate tipurile de platforme au fost trimise catre magazine in ultima luna.


Filmul Pirates of the Caribbean: At World's End, a treia parte a trilogiei cinematografice, s-a lansat pe 25 mai 2007 (inclusiv in Romania), a avut un buget de productie de peste 200 de milioane de dolari si ocupa de doua saptamani locul I in box office-ul Marii Britanii.

sursa: hit.ro


_______________________________________


pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la