Hacking and more...
HaCkinG CulT
Lista Forumurilor Pe Tematici
Hacking and more... | Reguli | Inregistrare | Login

POZE HACKING AND MORE...

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Pisii la Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Ialomita
cauta Barbat
24 - 44 ani
Hacking and more... / Games / PlayStation 3 mai ieftin Moderat de Shocker, hfhun
Autor
Mesaj Pagini: 1
best
Master of 127.0.0.1

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 150
Sony a anuntat ca pretul consolei PS3 de 60 GB va fi redus in Statele Unite cu 100 $ si ca va introduce pe aceasta piata versiunea de PS3 cu harddisk de 80 GB.


Scaderea de pret duce consola PlayStation 3, versiunea de 60 GB, de la 600 $ la 500 $, cu doar 20 $ mai mult decat cea mai scumpa versiune de Xbox 360 de la Microsoft.

Pretul este valabil incepand din aceasta saptamana, dar deocamdata doar in Statele Unite.

Compania japoneza estimeaza ca aceasta reducere va dubla vanzarile de PS3 in SUA, capitol la care se afla in urma concurentilor Wii de la Nintendo si Xbox 360 de la Microsoft. Cu un pret apropiat, si pe fondul problemelor de calitate de la Xbox, PS3 ar putea recupera terenul pierdut, analistii estimand o crestere de aproximativ 50% a avanzarilor, in loc de o dublare.

Estimarile curente de vanzari indica 3,6 milioane de console PS3 vandute de la lansare, comparativ cu 8,6 milioane de console Wii si 11,4 milioane de unitati Xbox 360.

In luna august, Sony va lansa in Statele Unite si Canada si versiunea de PS3 cu 80 GB, introdusa de curand in Coreea de Sud, care va avea un pret de 600 $ si va include si o copie a jocului “MotorStorm”. Din strategia Sony de recuperare de cota de piata face parte si intentia de a lansa in urmatorul an cel putin 100 de jocuri noi, dintre care 15 exclusiv pentru PS3.

Deocamdata nu exista informatii privind o reducere de preturi sau disponibilitatea consolei de 80 GB pe piata europeana, unde PS3 a fost lansata abia in luna martie.

Modificat de best (acum 16 ani)


_______________________________________


pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la