Hacking and more...
HaCkinG CulT
Lista Forumurilor Pe Tematici
Hacking and more... | Reguli | Inregistrare | Login

POZE HACKING AND MORE...

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Criscristina92 pe Simpatie
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
29 - 80 ani
Hacking and more... / Security / Bitdefender 10 Moderat de Shocker
Autor
Mesaj Pagini: 1
best
Master of 127.0.0.1

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 150
Acum ceva vreme echipa Hit.ro v-a prezentat in premiera stirea legata de lansarea oficiala a produsului Bitdefender v. 10 in Statele Unite. Nu dupa multa timp a avut loc si lansarea oficiala in Romania a acestui program.
Crescut de mic pe plaiurile noastre si ajungand la versiunea cu numarul 10, BitDefender s-a remarcat pe piata mondiala drept un produs ce are ca scop protectia totala a datelor si a sistemului utilizatorului, crescand foarte mult in topurile companiilor ce se ocupa de studierea acestor domenii. Blamat de unii si laudat de altii, Bidefender a mers pe acelasi principiu de dezvoltare in toate versiunile reusind sa aduca imbunatatiri fiecarei versiuni in parte.

Momentan gama BitDefender v.10 contine trei solutii care se adreseaza unui numar divers de utilizatori BitDefender Internet Security v.10- protectie completa impotriva amenintarilor informatice. BitDefender Antivirus Plus v.10- pachet complet de protectie destinat companiilor.  BitDefender Antivirus v.10- instrument Antivirus si Antispyware.
Echipa Hit. ro a trecut prin sita noua versiune BitDefender, mai jos puteti observa avantajele si dezavantajele descoperite la BitDefender v. 10


BitDefender v.10

Avantaje

Instalare rapida.
Nivele de protectie diferite, atat pentru firme cat si pentru utilizatorii casnici.
Modulul Firewall permite setarea manuala a permisiilor plus o baza de de programe predefinita.
Consum de resurse scazut fata de versiunile precedente.
Scanare HTTP, SMTP si retelele de tip file sharing. 


Dezavantaje

Lipsa protectie Webmail.
La modulul de Antispyware controlul fisierelor cookie si controlul scripturilor este dezactivat.
Modulul Antispam la nivelul de securitate “Moderat” nu produce falsuri pozitive, iar cel “Permisiv” produce falsuri negative.
Modulul Antivirus nu ofera scanarea traficului Web la toate nivelele de securitate.
Dezinstalarea incompleta a programului.Suport on-line.

Se poate observa ca interfata versiunii 10 nu a suferit prea multe modificari fata de celelalte versiuni, s-au folosit aceleasi taburi laterale ca la celelalte versiuni fiecare defasurandu-se lateral pentru organizarea in modul avansat.

Meniul “General” se structureaza acum pe trei nivele de securitate incepand de la protectia locala pana la protectia totala la navigare.





Modulul de scanare “Antivirus” permite navigarea prin trei nivele de protectie, de la cel mai simplu “Permisiv” care scaneaza executabilele si mesajele primite pana la cel mai complex “Agresiv”, ce scaneaza pana la cel toate fisierele, ultimul nivel de scanare putand fi modificat de catre utilizator dupa preferinte.




Modulul “Firewall” a primit patru nivele se securitate, cu acelasi mod de setare, pornind de la varianta ce permite trafic complet, pana la blocarea tuturor aplicatiilor, posibilitatea selectarii permisiilor manual sau folosirea celor predefinite.

Modulului “Antispyware” i-au fost aduse setari avansate de supraveghere a registrilor si a programelor. Controlul fisierelor cookie si al scripturilor fiind dezactivat la fiecare nivel de securitate.





Parerile nu au incetat sa apara dupa lansarea oficiala a versiunii. Pentru unii a fost ca o mana cereasca aceasta versiune, altii sau plans de consumul la fel de mare de resurse ca si la variantele precedente, despre existenta la accesarea unui program de catre Internet a aceleasi instiintari din partea firewall-ului, dar la final nu au ramas decat doua variante; il instalam si il utilizam, sau ne axam pe alt antivirus. Pentru alegerea unui antivirus optim pentru calculatorul dumneavoastra echipa hit.ro va prezenta mai jos avantajele si dezavantajele dintre BitDefender si doua mari programe de securitate, F-Secure Anti-Virus si Kaspersky AntiVirus.





Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a unui program antivirus si pentru o protectie completa a sistemului trebuie tinut cont de usurinta in utilizare a programului, eficacitatea scanarii, implementarile aduse bazei de date, frecventa update-urilor si suportul online.

Sursa:

Modificat de best (acum 16 ani)


_______________________________________


pus acum 16 ani
   
Chicken DJ Funky
Little Kevin

Din: Roma
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 53
Yeah... Bitdefender Internet Security 10 cu licentza 2 ani am... si sunt f multzumit
cel mai bun antivirus... nu ia din resurse...potzi sa vb cu operatori...sa trimitzi virushi si expertzi sa skoata update...


_______________________________________
1st think
2nd click

pus acum 16 ani
   
best
Master of 127.0.0.1

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 150
Eu am avut Bitdefender 9.. :| imi lua cam 72 000 kb .. mi se parea prea mult.. si de atunci nu am mai folosit bitdefender, daca zici ca esti multumit poate o sa il incerc si eu pe asta.

_______________________________________


pus acum 16 ani
   
Chicken DJ Funky
Little Kevin

Din: Roma
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 53
este cam singurul antivirus care te poate scapa de virushi/trojan 100% mai ales k potzi sa faci ce am zis mai sus si sa primeste update


+ ca e` produs rominesc !  


_______________________________________
1st think
2nd click

pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la