Hacking and more...
HaCkinG CulT
Lista Forumurilor Pe Tematici
Hacking and more... | Reguli | Inregistrare | Login

POZE HACKING AND MORE...

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
pirsinga
Femeie
25 ani
Suceava
cauta Barbat
25 - 38 ani
Hacking and more... / Games / Jocuri pentru PSP Moderat de Shocker, hfhun
Autor
Mesaj Pagini: 1
best
Master of 127.0.0.1

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 150
Ridge Racer 2

Un alt format de consolă Sony, un alt Ridge Racer - doar că acesta este puţin diferit, într-un sens foarte bun. În Ridge Racer, circuitele din variantele anterioare sunt combinate cu noi trasee. Vechile maşini sunt reintroduse alături de noile motoare. Coloana sonoră din alte titluri Ridge este reînviată, remixată şi întinerită prin adăugirea unor noi piese techno, pentru a păstra stilul hardcore Ridge Racer.
Ridge Racers nu se laudă doar cu o rată a frame-urilor rapidă şi intensă, dar reuşeşte să surprindă şi cu un nivel mare de detaliere. Ecranul mic al consolei Sony PlayStation Portable îl face să arate super cool. Pentru cei care care utilizează PSP-ul, Ridge Racers reprezintă jocul perfect pentru a-şi demonstra talentele.
Dar Ridge Racers nu înseamnă doar grafică. Modul de joc World Tour te conduce printr-o serie de curse din ce în ce mai dificile. Vei întâlni gradual din ce în ce mai multe trasee şi maşini în Tur, iar orele vor trece cu uşurinţă în acest mod. Noile facilităţi ale Sony de joc WiFi multiplayer pentru până la opt jucători reprezintă viitorul acţiunii portabile în multiplayer
Totuşi, poate că cel mai remarcabil aspect al acestei renaşteri a Ridge Racer este o nouă opţiune de joc: nitro. Atunci când este necesar, o scurtă apăsare a butonului R îţi va relansa motorul. Ecranul se va înceţoşa, oponenţii vor dispărea în oglinda retrovizoare, iar bătăile inimii tale se vor accelera. Astfel, Ridge Racers are un element incitant şi tactic, care aparţine exclusiv acestei versiuni pentru PSP.
Seria de curse de la Namco imprimă din ritmul pe o nouă consolă Sony. Ridge Racers reprezintă pachetul complet: tot ceea ce a fost înainte este prezentat într-un nou format proaspăt şi este susţinut de introducerea unor noi caracteristici.


Modificat de best (acum 16 ani)


_______________________________________


pus acum 16 ani
   
best
Master of 127.0.0.1

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 150
Harry Potter and the Order of the Phoenix

Legăturile strânse dintre carte, film şi joc video sunt mai evidente ca oricând în noul joc Harry Potter şi Ordinul Phoenix de la Electronic Arts. Jucătorii pot explora academia Hogwarts şi pot observa atenţia extraordinară acordată detaliului: fiecare element arată exact ca în film, iar povestea fascinantă, fidelă cărţii, îi va purta în aventuri extraordinare.

În Harry Potter şi Ordinul Phoenix, Harry revine la Hogwarts în al cincilea an de studii şi descoperă că mare parte a comunităţii de vrăjitori nu crede că tânărul erou s-a întâlnit cu maleficul Lord Voldemort şi că preferă să ignore veştile despre întoarcerea acestuia. De teamă că venerabilul Albus Dumbledore minte despre întoarcerea lui Voldemort pentru a-i submina poziţia şi a-i prelua funcţia, ministrul Magiei, Corneliu Fudge, numeşte un nou profesor de Apărare Împotriva Artelor Întunecate, care să îi ţină sub observaţie pe Dumbledore şi pe studenţii de la Hogwarts. Însă cursul aprobat de minister şi predat de Dolores Umbridge îi lasă pe tinerii vrăjitori nepregătiţi să se apere împotriva forţelor malefice care ameninţă întreaga comunitate vrăjitorească. Astfel, la îndemnul prietenilor săi, Hermione şi Ron, Harry preia iniţiativa. La întâlnirile secrete cu un mic grup de studenţi, autointitulat „Armata lui Dumbledore”, Harry îi învaţă cum să se apere împotriva Artelor Întunecate şi îi pregăteşte pe tinerii vrăjitori curajoşi pentru bătălia ce urmează.

Prin posibilitatea de a juca rolul mai multor personaje, printre care Harry Potter, Dumbledore şi Sirius Black, jocul Harry Potter şi Ordinul Phoenix le oferă fanilor şansa de a folosi puterile unei baghete magice, de a explora academia Hogwarts şi de a trăi unul dintre cei mai palpitanţi şi periculoşi ani din viaţa Băiatului care a trăit.



Modificat de best (acum 16 ani)


_______________________________________


pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la