Hacking and more...
HaCkinG CulT
Lista Forumurilor Pe Tematici
Hacking and more... | Reguli | Inregistrare | Login

POZE HACKING AND MORE...

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
andreeamicu91
Femeie
22 ani
Bucuresti
cauta Barbat
22 - 52 ani
Hacking and more... / Games / Lord of the Rings: Shadows of Angmar Moderat de Shocker, hfhun
Autor
Mesaj Pagini: 1
best
Master of 127.0.0.1

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 150
The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar le permite jucătorilor să îşi ducă la împlinire destinul în războiul pentru Tărâmul de Mijloc (Middle-earth). Jocul oferă o lume în permanentă evoluţie, persistentă, creată fidel imaginaţiei lui Tolkien. Aici toţi jucătorii vor putea să îşi creeze o reputaţie şi să descopere şi să mânuiască arme legendare în bătălii epice, pe măsură ce se aventurează în lume singuri sau în Frăţii (Fellowships).
Ţinuturile din joc se întind din legendarul Eriador până în idilicul Shire, Rivendell – enclava elfilor, rusticul Bree şi mai departe. Pe măsură ce Tărâmul de Mijloc intră în umbra ţinutului întunecat Angmar, doar cei mai viteji şi mai puternici vor putea ţine piept invaziei supuşilor lui Sauron.
Caracteristici
- Fii erou: Arată lumii că ai un cuvânt de spus despre soarta Tărâmului de Mijloc şi intră în luptă pentru apărarea tuturor popoarelor libere. Combină clase, rase, trăsături şi experienţă pentru a crea un erou unic. Formează alături de camarazi o Fellowship şi luptaţi împreună împotriva Răului, pe parcursul campaniei voastre prin Eriador. Luptaţi în echipă şi veţi putea folosi combinaţii devastatoare de talente, seturi de skill-uri şi clase pentru a obţine avantajul strategic.
- Lume în permanentă evoluţie: Tehnologia unică de generare a instanţelor îi permite fiecărui jucător să contribuie la schimbările din lumea jocului. Salvează de la distrugere un sat al hobbiţilor sau "curăţă" o mină a dwarfilor – puterea e în mâinile tale şi poţi schimba soarta ţinuturilor din Middle-earth.
- Alege-ţi rasa: Poţi acum să urmezi exemplul oricărui erou creat de Tolkien. Alege una dintre rasele specifice Tărâmului de Mijloc (Oameni, Elfi, Dwarfi şi Hobbiţi) şi scrie-ţi propria pagină de istorie.
- Dezvăluie secretele Tărâmului de Mijloc: Turbine, echipa de producţie a jocului, a lucrat îndeaproape cu Tolkien Enterprises şi a creat o experienţă de joc inspirată direct de scrierile lui J.R.R. Tolkien. Explorează Shire-ul pastoral, cutreieră ciudatele Barrow Downs, vizitează elegantul Rivendell, păşeşte sub coroana bogată a Pădurii Bătrâne, aventurează-te în adâncurile din Moria şi descoperă multe alte locuri create fidel imaginaţiei lui Tolkien.
- Personaje clasice: Această recreare fidelă a Tărâmului de Mijloc este populată cu prieteni cunoscuţi şi inamici siniştri. Intră în luptă împotriva Orcilor, Trollilor, Păienjenilor, Barrow Wights şi a teribililor Nazgűl. Întâlneşte-i pe Elrond, Tom Bombadil, Bilbo, pe Dúnedain şi chiar pe membrii Frăţiei înseşi.
- Lupte intense: Lupta din The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar creşte în intensitate pe măsură ce stăpâneşti mai bine skill-urile pentru un avantaj strategic clar. Bineînţeles, ai la dispoziţie şi combinaţii de atacuri devastatoare. Jocul îi recompensează pe cei care luptă împreună printr-un sistem de combinaţii care aplifică eficienţa în luptă a grupurilor şi a celor care formează o Felowship.
- PVP epic: Joacă în rolul unui erou sau al unui monstru în bătălii player-vs-player masive pentru a hotărî soarta Tărâmului de mijloc.

Sursa: GameShop.ro


_______________________________________


pus acum 16 ani
   
CraSheR
Little Kevin

Din: Ploiesti
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 81
Ai cumva si server pirat? :P

pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la