Hacking and more...
HaCkinG CulT
Lista Forumurilor Pe Tematici
Hacking and more... | Reguli | Inregistrare | Login

POZE HACKING AND MORE...

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Anna281 Profile
Femeie
25 ani
Iasi
cauta Barbat
25 - 44 ani
Hacking and more... / Games / Max Payne 3 Moderat de Shocker, hfhun
Autor
Mesaj Pagini: 1
best
Master of 127.0.0.1

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 150
E3 Expo se apropie si zvonurile despre minunatiile care vor fi prezentate acolo nu inceteaza sa apara.

In afara jocurilor si prezentarilor anuntate oficial multe companii incearca sa isi tina proiectele secrete pana in ultima zi dinaintea evenimentului sau lanseaza comunicate in care spun atat cat sa starneasca curiozitatea vizitatorilor.

Acesta este si cazul lui ATI, care conform Computer Games Magazine, a anuntat ca va prezenta la E3 Expo doua jocuri noi, dezvoltate in exclusivitate pentru placile grafice cu chipset omonim.

ATI nu se afla la prima experienta de acest gen si a procedat similar si cu Hall Life 2 pe care l-a prezenta la ultimele doua editii ale E3 Expo.

De aceasta data ATI a anuntat ca planuieste sa aiba doua prezentari de catre 20 de minute, care vor fi axate pe doua jocuri noi, unul de la Take Two Interactive si unul de la Remedy.

Si daca numele de Remedy nu va spune nimic, atunci Max Payne si Max Payne 2 cu siguranta ca da. Remedy este studioul care a creat cele doua jocuri si de la anuntul facut de ATI si pana la speculatiile ca unul dintre jocurile prezentate va fi Max Payne 3 nu a mai fost decat un clic.

Este foarte posibil ca Take Two sa anunte Max Payne 3, titlu pe care a anuntat ca are de gand sa il produca in ciuda vanzarile neasteptat de slabe ale lui Max Payne 2, dar zvonurile spun ca acesta nu va mai fi facut de Remedy, care ar lucra la un alt joc.

Singurul argument este ca unul dintre designerii de la Remedy a anuntat pe un forum ca studioul nu lucreaza la Max Payne 3.

Asa ca in lipsa altor informatii oficiale nu ne ramane decat sa asteptam ce anume va prezenta ATI.



_______________________________________


pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la