Hacking and more...
HaCkinG CulT
Lista Forumurilor Pe Tematici
Hacking and more... | Reguli | Inregistrare | Login

POZE HACKING AND MORE...

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Forever_Isa pe Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Giurgiu
cauta Barbat
25 - 54 ani
Hacking and more... / Games / X-box cu probleme Moderat de Shocker, hfhun
Autor
Mesaj Pagini: 1
best
Master of 127.0.0.1

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 150
Microsoft a anuntat ca va extinde perioada de garantie la consola sa de jocuri Xbox 360 la 3 ani, si ca va compensa financiar clientii existenti care au trebuit sa plateasca pentru anumite tipuri de reparatii ale acestora.

Aceasta initiativa este rezultatul a ceea ce Microsoft numeste “un numar inacceptabil de reparatii la consolele Xbox 360″, garantia urmand sa acopere atat clientii noi cat si pe cei existenti. Anterior, perioada de garantie era de 1 an, fiind extinsa de la 3 luni in decembrie 2006.

Aceasta perioada extinsa de garantie va acoperi si reparatiile legate de o problema hardware intalnita, se pare, destul de frecvent, in care consola inceteaza sa mai functioneze, eroarea fiind indicata prin 3 led-uri rosii care clipesc. Aceasta eroare a primit numele de “inelul rosu al mortii”, datorita dispunerii circulare a celor 3 led-uri.

In declaratia de presa facuta publica cu aceasta ocazie, Microsoft a afirmat ca “a identificat un numar de factori ce pot cauza caderea completa a hardware-ului” si ca a realizat imbunatatiri ale consolei.

Compania estimeaza ca aceasta mutare o va costa intre 1,05 si 1,15 miliarde $, incluzand rambursarile costurilor reparatiilor pentru problema celor 3 led-uri.

Microsoft nu a facut publice statistici privind numarul consolelor cu probleme, dar rapoarte recent publicate indicau o rata inacceptabil de mare de eroare, de 33%, bazata pe un sondaj realizat de Daily Tech printre retailer-ii americani ai consolei.

Totodata, compania americana a anuntat ca a ratat obiectivul de a vinde un numar de 12 milioane de console Xbox 360 pana la sfarsitul lunii iunie, numarul atins fiind de 11,6 milioane.

Sursa:

Modificat de best (acum 16 ani)


_______________________________________


pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la