Hacking and more...
HaCkinG CulT
Lista Forumurilor Pe Tematici
Hacking and more... | Reguli | Inregistrare | Login

POZE HACKING AND MORE...

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Cezi pe Simpatie
Femeie
23 ani
Vaslui
cauta Barbat
27 - 80 ani
Hacking and more... / Games / [Editorial]Nanostray DS Moderat de Shocker, hfhun
Autor
Mesaj Pagini: 1
zapakitul
Elite Member

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1158
NanoStray -NitendoDs

Code:

Scriu acest mic editorial pentru a va impartasi impresile mele despre acest Scrolling Shooter!

Jocul a fost testat pe o perioada de o saptamana de catre mine, o saptamana in care am reusit sa "cuceresc" si "recuceresc" cele 8 planete din joc... Inloc sa incep cu impresile mele si notele voi face o scurta descriere a jocului intr-o singura fraza:

Code:

Punete la comanda unei nave si pregatestete sa traiesti aventura cea mai colorata, mai futurista si nau incitanta de pe DS-ul tau

Dupa cum stiti jocul NanoStray este Produs de Compania Majesco! Jocul poate fi jucat in singel player cat si alaturi de un  prieten! Amplasarea jocului pe cele 2 ecrane ale consolei sunt:
Partea de sus: Actiunea principala,locul unde vedeti nava dumeanvaostram a inamicilor si "terenul" de joc
Partea de jos: Radarul, combustibilul armele si scorul.

Parerile mele: Acest joc mia zapacit cativa neuroni ramasi, nelasandu-ma sa  ma despart de ecran... nici o secunda de odihna! Jocul nu te lasa nici o clipa sa te odihnesti datorita valurilor de inamici care te asalteaza in continu! Acciune trepidanta zecu de inamici disperatu si inamici finali GIGANTICI sunt secretele ascunsa in disketa de la Majesco. Grafica este un bun amestec de 3D isometric, cu niste culori superbe! Un engine grafic care profita din plin de procesorul DS. Pe partea sonora predomina melodiile futuriste, melodi ce se ridica aproape de nivelul coloanei sonore F-Zero. Pe partea de gameplay jocul sta cat de cat bine, el te prinde din primul moment si nu te lasa sa respiri pana nu il termini! SIngura parte proasta este schimbarea armeleor din ecranul tactil, lucru ce va face sa pierdeti timp! Singura mea problema este scurta durata a jocului in mod aventura., dar modul CHalenge si Multiplayer sutn absolut spectaculare!
Acum notele date de mine:
- grafica 92/100
- sunet 90/100
- GamePlay 90
- Durata 89
----------------------------
TOTAL: 92/100 puncte

Este un adevarat lider in jocurile arcade de nintendo DS< singurul repros care poate fi adus este acela ca este foart foarte scurt!





Editor: Zapakitul

Modificat de zapakitul (acum 16 ani)


pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la