Hacking and more...
HaCkinG CulT
Lista Forumurilor Pe Tematici
Hacking and more... | Reguli | Inregistrare | Login

POZE HACKING AND MORE...

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
CosminaCSM
Femeie
23 ani
Bucuresti
cauta Barbat
23 - 39 ani
Hacking and more... / Games / Un miliard de dolari pentru remedierea problemelor consolei Xbox 360 Moderat de Shocker, hfhun
Autor
Mesaj Pagini: 1
Pepsi Twist
The Master

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 773
Un miliard de dolari pentru remedierea problemelor consolei Xbox 360




Defecţiunile şi publicitatea negativă ar putea să determine o scădere a încrederii în companie, în condiţiile în care aceasta se străduieşte să obţină o cotă de piaţă cât mai mare, fiind nevoită să facă parte unei competiţii acerbe. În mai, Xbox 360 a ocupat locul al doilea în privinţa numărului de unităţi vândute, după consola Wii, de la Nintendo, conform unui studiu al NPD Group.

„În ultimele luni am fost nevoiţi să efectuăm reparaţii la consola Xbox 360, la un nivel mult mai mare decât ne aşteptam”, a spus Robbie Bach, President la Entertainment and Device Division de la Microsoft. El a adăugat că Microsoft a operat unele modificări de producţie care ar putea diminua problemele consolei, dar a refuzat să spună care sunt acele probleme sau să le nominalizeze pe cele care încă vor rămâne nerezolvate. Microsoft a spus că va înregistra cheltuieli de 1,15 miliarde de dolari pentru perioada care s-a încheiat în 30 iunie, pentru a acoperi costurile suplimentare cauzate de extinderea garanţiei.

Informaţia vine cu doar câteva zile înainte de conferinţa anuală E3 a celor din industria jocurilor, şi ar putea umbri lansarea „Halo3”, în septembrie.

Producătorul de soft a spus că vânzările consolei au scăzut faţă de prognozele pentru anul fiscal anterior.

Matt Rosoff, analist la grupul independent de cercetare Directions on Microsoft, estimează că Divizia de Divertisment şi Dispozitive a Microsoft a înregistrat pierderi de peste şase miliarde de dolari începând din 2002.

Microsoft a înregistrat şi pierderi mai mari în trecut – peste 10 miliarde la sfârşitul anilor ’90 cauzate de investiţii în companii de telecomunicaţii, şi peste cinci miliarde din cauza unor probleme referitoare la legea antitrust – dar o pierdere de peste un miliard de dolari pentru o singură divizie, într-un trimestru, este semnificativă. „Asta înseamnă că problema este destul de mare”, a spus Rosoff.

Microsoft va plăti pentru livrare şi reparaţii timp de trei ani, oriunde în lume, dacă este vorba despre console care au probleme fizice, fapt indicat de obicei prin aprinderea a trei becuri roşii în partea din faţă a consolei, lucru pe care utilizatorii îl numesc „cercul roşu al morţii”.

Nu este pentru prima dată când Microsoft face modificări în privinţa garanţiei pentru Xbox 360. În luna decembrie, compania a extins garanţia de la 90 de zile la un an, pentru utilizatorii din Statele Unite. În Europa, garanţia era, până acum, de doi ani.

Microsoft va returna banii, unui „număr redus” de clienţi care au plătit pentru transportul şi reparaţiile unor console ieşite din garanţie, a precizat Bach.

În iunie, bloggerii au speculat că problemele consolei ar fi atât de grave încât Microsoft a rămas fără „sicrie”, sau cutii speciale pentru returnarea dispozitivului, pe care le oferă compania pentru consolele cu probleme

Chris Liddel, Chief Financial Officer, a spus că Microsoft a vândut 11,6 milioane de console Xbox 360, fără să reuşească să atingă ţinta de 12 milioane de unităţi pe care şi-a propus-o.

Preţul consolei variază între 299 şi 479 de dolari, în funcţie de confiuraţie.

Divizia de Divertisment şi Dispozitive a anunţat că a înregistrat pierderi de 315 milioane de dolari la vânzări în cuantum de 929 de milioane de dolari pentru o perioadă de trei luni care s-a încheiat în martie. Microsoft a spus că se aşteaptă ca divizia să iasă în profit în anul fiscal 2008.

Extinderea garanţiei a fost anunţată joi de către Microsoft, valoarea acţiunilor scăzând cu 11 cenţi.

Sursa: Yahoo News


_______________________________________

Toata viata mea umblu dupa ceva...ghici ce...

pus acum 16 ani
   
zapakitul
Elite Member

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1158
Nu stiati ca Microsoft a fost dat in judecata de gameri care siau luat un XboX360? Cumparau produsul si dupa ceva timp se trezeau ca nu merge! Il duceau la reparat plateau reparatia aproape cat cosa o consola noua, si apoi aflau ca problema era de la soft... Microsoft are probleme si cu Vista si cu Xbox360... Deci daca vreti sa va luati un xbox 360 mai bine va lasati pagubasi si va luati un gamecube :P

pus acum 16 ani
   
Pepsi Twist
The Master

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 773
oricum Bill Gates are banii...

_______________________________________

Toata viata mea umblu dupa ceva...ghici ce...

pus acum 16 ani
   
zapakitul
Elite Member

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1158
Bill gates are bani.. dar Microsoft? Cat de indiferenti priviti lucrurile.. Voi vedeti Microsoftul ca find billgates, dar ia ganditiva ca acolo sunt oameni ce au slujbe,, Bani mai mult ca sigur nu vor fi scosi din buznaul lui Gates

pus acum 16 ani
   
Pepsi Twist
The Master

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 773
da ai dreptate...

_______________________________________

Toata viata mea umblu dupa ceva...ghici ce...

pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la