Hacking and more...
HaCkinG CulT
Lista Forumurilor Pe Tematici
Hacking and more... | Reguli | Inregistrare | Login

POZE HACKING AND MORE...

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
barbyy Profile
Femeie
23 ani
Bucuresti
cauta Barbat
23 - 80 ani
Hacking and more... / n00bs / trecere de router Moderat de Shocker
Autor
Mesaj Pagini: 1
orlandotm
Membru nou

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2
buna am dat si eu de forumu asta din intamplare si mam uitat putin si mia placut,acum ca daca tot mam inregistrat as vrea sa adaug si eu o intrebare care pt unii este stupida dar de mult timp am vurt sa aflu daca se poate trece de un router si sa ajungi la alt calculator si sa modifici prin el ce vrei.

pus acum 16 ani
   
OSHO
Elite Member

Din: Cluj
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2069
Ai dat prea putine detalii ca sa ti se raspunda. Normal toate pachetele trec prin routere de la sursa la destinatie, deci se poate. Acu' banuiesc ca pe tine te intereseaza sa ajungi la un calculator care e in spatele unui router cu NAT. Asta nu se poate face in mod direct decat daca routerul e configurat pentru port forwarding. Din moment ce ai postat pe un forum de hacking inteleg ca nu ai acces (autorizat) la router, deci singura ta sansa e sa determini cumva clientul sa ruleze un anumit cod fara ca tu sa te conectezi la calculatorul lui. Asta e putin mai greu. Iti recomand sa te documentezi putin referitor la TCP/IP si apoi invata putina programare.

_______________________________________

IPFind: IP Finder and browser revealer
SkullBox: IT pentru incepatori
_______________________________________

pus acum 16 ani
   
orlandotm
Membru nou

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2
k ms....era doar curiozitate.si mai am inca o intrebare  . pot sa vad cumva pe ce siteuri sunt inregistrat de ex. cum am fost pe hi5 daca exista vreoun program care sa imi arate pe ce siteuri sunt inregistrat?

pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la