Hacking and more...
HaCkinG CulT
Lista Forumurilor Pe Tematici
Hacking and more... | Reguli | Inregistrare | Login

POZE HACKING AND MORE...

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
beatrice17 Profile
Femeie
24 ani
Bucuresti
cauta Barbat
24 - 80 ani
Hacking and more... / FORUMUL A FOST MUTAT! / Virus-Generator (Creaza un virus dupa bunul plac si trimitel) Moderat de Shocker
Autor
Mesaj Pagini: 1
Bogdan.o_0
Membru nou

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 1
Virus-Generator este un program facut in "batch" cu care aveti posibilitatea de a crea virusii dupa cum doriti voi,apoi ai trimiteti la victime ! Aveti o gama de comenzi cu care aveti posibilitatea de a le adauga virusului plus alte "kituri" la program ! Aveti posibilitatea de a crea virusii simpli pt a speria ... dusmanii sau cv mai complex care puteti sa va..."distrugeti" dusmanii  ! De la virus care sterge windowsul sau face pc sa se opreasca dupa 1 secunda dupa ce a pornit pana la virusi care blocheaza pc sau sterge messengerul , creaza foldere in prostie prin pc, sau care deschide pagini de net care le setati dvs linkul lor din program !
Mai multe informatii gasiti in fisierul "Citeste.txt" sau "Pe Scurt.txt" ! Sau chiar din program la obtiunea "Informatii" !! Interfata programului lasa de dorit deoarece dupa cum am spus mai sus este "scriptat" in batch,dar asi face treaba bine  ! O sa fac cateva poze la program si o sa le postez aici !!

PROGRAMUL NU ESTE VIRUS !! NU ESTE DETECTAT DE ANTIVIRUS

Eu personal am avast si nu "comenteaza" nimic in legatura cu programul !! Virusii care ai creati sunt in format .bat dar aveti posibilitatea sa al compilati in format .exe si sa ai puneti o imagini chiar din program ! Din meniul virusii scrieti "compile" !

Imagini:

Download Program:


pus acum 11 ani
   
mayer
Membru nou

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 1
frate uite id meu dami si mie generator virus plz   chris.mayer42

pus acum 11 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la